"עבאס תקע לפלסטינים סכין בגב בפגישתו עם גנץ"

גורמים פלסטינים הביעו זעמם לאור הפגישה בין שר הביטחון לנשיא הרשות, מחמוד עבאס, שהתקיימה אמש ברמאללה. דוברי חמאס קראו: "זהו זלזול בדם הפלסטינים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבו מאזן
אבו מאזן | צילום: פלאש 90
2
גלריה

השניים שוחחו בעניין היחסים הישראלים-פלסטינים "בכל המובנים", כך אמר חוסין א-שיח', השר לעניינים אזרחיים ברשות הפלסטינית, שהשתתף בפגישה שנערכה אמש ברמאללה. בכירים ברשות סירבו לספק פרטים נוספים על אודות הפגישה, בה נכח גם מאג'ד פרג', ראש מנגנון המודיעין הכללי הפלסטינית.

שר הביטחון בני גנץ מאשר שעמד בקשר עם גורמים בקטאר. צילום: טל עוז, משרד הביטחון | צילום:

גורמים פלסטינים נוספים, גינו את פגישת הצדדים ואף כינו את גנץ "שר המלחמה הציוני". גורמים בחמאס הביעו אף הם את חמתם לנוכח הפגישה ותארו אותה "מסוכנת" והטיחו כי הפגישה "משקפת את זלזול הרשות הפלסטינית בדם הפלסטינים".

"הפגישה משקפה רמת שיתוף פעולה גבוהה עם הכיבוש כמו גם את חוסר האכפתיות של הרשות כלפי האינטרס הפלסטיני", כך אמר דובר חמאס, סאמי אבו זוהרי.

אבו מאזן ושותפיו להנהגת פת''ח
אבו מאזן ושותפיו להנהגת פת''ח | צילום: פלאש 90

הוא הוסיף: "איזו תרבות פוליטית אנו מנסים לקדם, כאשר עבטס מציב אלף תנאים לפגוש את אחיו הפלסטינים, בעוד שהוא אינו מעז פלמחות נגד פשעי האויב? מתי יגמר חוסר המוסר?".

תגיות:
חמאס
/
אבו מאזן
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף