ליברמן הבהיר: "יש לקואליציה מחויבות מוחלטת לתקציב המדינה"

שר האוצר נאם בישיבת הסיעה והבהיר כי לחברי הקואליציה מחויבות משותפת כלפי התקציב. בנוסף, הביע ביטחון מלא באשר להעברת חוק ההסדרים, והדגיש כי לא תהא תלות ברשימה המשותפת

אנה ברסקי צילום: פרטי
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

ליברמן הדגיש כי הקואליציה מגובשת סביב הרצון ליציבות פוליטית, המאבק ביוקר המחייה, הפשיעה בחברה הישראלית וערבית ואתגרי התחבורה במדינה. על כך הוא הוסיף: "כל עוד נתמקד באותם ארבעת נושאים, אז הקואליציה תסיים את ימיה". בנוסף, שר האוצר הביע ביטחון מלא בכך שחוק ההסדרים יעבור, ועל כן הדגיש כי לא תהא תלות בחברי הרשימה המשותפת.

השר התייחס לסוגיית טיב הקשר בין רע"ם לחמאס, והבהיר כי הקשר היחיד לכאורה, הוא בין העמותה לאזרחים הערבים, וציין: "זאת בשונה מנתניהו, שהביא מזוודות ישירות לחמאס". באשר לנושא האקלים ובמיסוי הכלים החד פעמיים, והבהיר: "הצעד לא מכוון נגד אף אחד, אלא בעד האקלים".

תגיות:
תקציב המדינה
/
אביגדור ליברמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף