לדבריה, מאחר שמרפסת ביתה הייתה פתוחה היא ובני משפחתה צפו במתרחש: "אני שומעת צרורות של ירי הבנתי שמדובר פה ביריות. שירתי בצבא, הבנתי שאלה לא זיקוקים או נפצים וזה אירוע אמיתי של פיגוע".
זמן קצר לאחר האירוע, אנשי המערכת הפוליטית הגיבו למתרחש:
שר החוץ יאיר לפיד, התייחס לפיגוע ומסר: "״פיגוע הטרור המתועב הערב הוא ניסיון של קיצונים אלימים להטיל אימה ולפגוע במרקם החיים כאן. אני שולח תנחומים למשפחות הנרצחים, ואיחולי החלמה לפצועים. מדינת ישראל תאבק באופן בלתי מתפשר בטרור, נעמוד ביחד בנחישות עם בעלות בריתנו נגד כל מי שינסה לפגוע בנו״.
יו"ר מפלגת העבודה, שרת התחבורה מרב מיכאלי: "ערב קשה וכואב. תנחומים מעומק הלב למשפחות הנרצחים, החלמה וחיזוק ידיים לפצועים. נמשיך להלחם בטרור עד חורמה. הניגוד בין האירוע המחריד בחדרה לבין הפסגה בנגב מזכיר לנו שוב כי לשלום ולנורמליות יש אוייבים, אסור לתת להם לנצח".