בקרוב לא תוכלו להגיע חופשי לחופי תל אביב? הפוסט המוזר של העירייה

עיריית תל אביב פרסמה פוסט מוזר בפייסבוק, בו טענה כי בקרוב לא נוכל להגיע לים בצורה חופשית. כשעתיים לאחר מכן הבהירה עירייה, בפוסט נוסף, בדיוק למה התכוונה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דגל ישראל בחוף תל אביב
דגל ישראל בחוף תל אביב | צילום: אבשלום ששוני

חוסמת את הדרך לים? עיריית תל אביב - יפו פרסמה היום (שישי) הודעה מוזרה בחשבון הפייסבוק הרשמי שלה, בו רשמה רק משפט אחד: "רצינו רק להודיע שהקיץ לא תוכלו להגיע לים איך שבא לכם. נעדכן בהמשך".

שעתיים לאחר פרסום הפוסט המקורי, ובעקבות תגובות שטענו כי מדובר במתיחת אחד באפריל, פרסמה העייריה פוסט נוסף בו כתבה כי "מה קשור אחד באפריל? אנחנו בניינטיז פספוסים עם יגאל שילון? אדיר מילר עושה לנו סושיאל? רק רצינו להגיד שבקרוב, על אמת, לא תוכלו להגיע לים איך שבא לכם עם כלים חד פעמיים, כי חוק עזר עירוני חדש נכנס לתוקף!"

לסיכום רשמו בעירייה כי "תכף יהיה קמפיין ממש גדול בעיר עם שלטים והכל. זהו. אחד באפריל עאלק, חג של סאחים".

תגיות:
תל אביב
/
ים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף