לאחר מקרה ג'ידא רינאוי זועבי, זה הלקח של הורוביץ לקראת הבחירות הבאות

שר הבריאות, ניצן הורוביץ, התארח בוועידה לשותפות יהודית ערבית של ״האם ראית את האופק לאחרונה״ ועיתון הארץ וטען כי לא יהיו יותר שריונים במרצ: "מה שהבוחרים יבחרו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הפגנה מול ביתה של חברת הכנסת ג'ידא רינאווי זועבי, קרדיט: ללא | צילום:

"הסיפור שלה מאוד פגע בנו. היא אמנם עשתה את זה על רקע אידאולוגי, אבל כשהציבור שלנו רואה מה קורה בצד השני הוא אומר שהוא רוצה שנתפשר גם על הנושאים האלה". בנוסף, הורביץ הדגיש כי מעתה הוא לא יאפשר יותר שריונים בתוך מפלגתו: "מעכשיו לא יהיו יותר שיריונים, מה שהבוחרים יבחרו בפריימריז זה מה שיהיה".

עוד הוא הוסיף כי "המקרה של זועבי הוא סיפור עגום, זה הפתיע ואכזב. זה לא אמור להיות כך, אבל היא עדיין בקואליציה ומצביעה עם הקואליציה, וככל שזה תלוי בי אעשה מאמץ כדי שהממשלה הזאת תמשיך״.

יחד עם זאת הוא התייחס גם לחלק מההצלחות של מרצ השפעה על פעולות הממשלה, ואמר כי "בנט ראש ממשלה והוא לא מפנה את חאן אל אחמר, למה הוא לא מפנה? כי הוא נמצא בממשלה שאי אפשר לעשות בה הכול".

לסיום, התייחס הורוביץ ליו"ר רע"מ, מנסור עבאס, ולמחלוקות שקיימות ביניהם: "מנסור עבאס הוא לא שמאל הוא דווקא די ימין, בנושאים שחשובים לנו, נשים, להט"ב וקנאביס אנחנו לא מסכימים".

תגיות:
נפתלי בנט
/
ניצן הורוביץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף