"שיאיר לפיד לא יחלל את בלפור": ינון מגל זעם על הממשלה | האזינו

בן כספית וינון מגל התווכחו על מי מוטלת האשמה על גל האלימות בסוף השבוע, אך גלשו למחוזות הפוליטיים. מגל הצהיר כי "נתניהו חוזר למקומו הטבעי", בעוד כספית השיב: "אצלכם הכל תירוצים, רק מה שטוב זה מביבי"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
שר החוץ יאיר לפיד
שר החוץ יאיר לפיד | צילום: אלכס קולומויסקי, פול

מספר מקרי האלימות הגבוה שהתרחשו בסוף השבוע לא חמק מעיניהם החדות של בן כספית וינון מגל, אשר שוחחו על הנושא הבוקר (ראשון) ב-103FM. כמובן, שגם בנושא זה השניים גלשו מיד לקרב האשמות על זהות האחראים למצב, כאשר השיחה נסבה במהירות למחוזות הפוליטיים. מגל הצהיר כי "נתניהו חוזר למקומו הטבעי, אני מבקש שיאיר לפיד לא יחלל את בלפור".

בפתח הדברים אמר מגל, שנחשף לאירועים רק במוצאי שבת כי "תוך כדי שאנחנו בשבת קודש, ממשיכים בקצב של כמעט רצח כל יום. רק התהללתם כחוגר כמפתח, גם בדרום הבנתי שהיה שיגור רקטה. הרבה דברים קורים בזמן שאני נם את מנוחת השבת".

כספית: "למה אני מדבר על המוסד, ועל כל הפעילויות, עשרות מחבלים שנהרגו בג'נין, אני מדבר על כל זה בגלל נבואות הזעם של משיח השקר המזויף והנכלולי שלכם. אני רוצה להסביר לך איך מכונת הרעל עובדת. צריכים רק בדל קטן של עובדות ובונים עליו הר של שקרים, וגרוע שיש מספיק אנשים שמאמינים לזה".

מגל: "הבוטים שלנו הולכים להקים ממשלה"

תגיות:
בנימין נתניהו
/
יאיר לפיד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף