אמסלם בתגובה למתקפה של נתניהו: "הוציא הודעה כדי לפגוע בי"

בריאיון ברדיו גלי ישראל, תקף ח"כ דודי אמסלם בחריפות את נתניהו, לאחר שהאחרון התבטא נגדו מוקדם יותר. זאת, עקב אמירתו של אמסלם כי הוא לא פוסל ישיבה אפשרית עם רע"מ בקואליציה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דודי אמסלם על מנסור עבאס, באדיבות קשת | צילום:

"חברי הליכוד חלקם תקפו אותי, נתניהו הוציא הודעה כדי לפגוע בי", אמר אמסלם בראיון ברדיו גלי ישראל, "נדהמתי שלא התקשר והוא עושה את זה לא בפעם ראשונה. אני אשמח לשמוע את נתניהו בנושא של הרפורמה במערכת המשפט".

עוד הוסיף אמסלם: "אני בסוף בן-אדם. מכבד את ראש הממשלה נתניהו, יודע מה עשיתי בשבילו ומאמין בזה באמונה שלמה. הוא אחד המנהיגים הכי חשובים שהיו לעם ישראל, זה לא קשור לעניין. הוא לא צריך להגיד 'נדהמתי ושאמסלם עושה את זה לא פעם ראשונה'. יכל לבוא ולהגיד שטעיתי."

עוד הוא הוסיף: "אמרנו את זה כל הזמן. ממשלה צריכה להיות עם רוב ציוני, לאחר שיש לה רוב ציוני אם רוצה מאן דהוא אין לי שום בעיה. מעולם לא הייתה לנו שום בעיה לשתף פעולה עם המפלגות הערביות בנושאים אזרחיים, אבל כשאנחנו נשענים עליהם על הנושאים הלאומיים אנחנו מאבדים את הזהות היהודית".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
דודי אמסלם
/
בחירות 2022
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף