בצל המתיחות עם נתניהו: זהו התיק שמיועד לישראל כ"ץ בממשלה המתהווה

התיק שמיועד לשר האוצר לשעבר חבר הכנסת ישראל כ"ץ ('הליכוד') בממשלה הבאה, לפי פרסום בחדשות 12, יהיה תיק כלכלי קטן, כאשר הכיוון המרכזי הוא תיק העלייה והקליטה או תיק החקלאות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ישראל כ"ץ
ישראל כ"ץ | צילום: פלאש 90

על רקע המו"מ הקואליציוני וחלוקת התיקים בממשלה הנכנסת, על פי דיווח הערב (ראשון) ב-'חדשות 12', התיק המיועד אשר יוצע לחבר הכנסת ושר האוצר לשעבר ישראל כ"ץ מהליכוד יהיה תיק העלייה והקליטה, או תיק החקלאות, כאשר שניהם הינם תיקים כלכליים קטנים.

עוד דווח כי "המתיחות בין כ"ץ ליו"ר מפלגתו, ראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו, עלה מדרגה בתקופה האחרונה, בשל ההקלטות שפורסמו על ידי העיתונאי עמית סגל בהן נחשף כיצד כ"ץ תכנן לקבל תיק בכיר על ידי הקמת סיעה הפועלת בתוך הליכוד ואמורה להוות קבוצת לחץ לתפקידים בכירים".

בערוץ הדגישו את המורכבות שבחלוקה המסתמנת: "מצד אחד, יש קבוצה בליכוד שכבר החזיקה בתפקידים בכירים ומעוניינת לחזור אליהם, או להשתדרג, ומצד שני אלה שהגיעו למקומות הגבוהים בפריימריז הם חברי כנסת זוטרים יותר, שכעת מצפים גם הם לשדרוג".

תגיות:
ישראל כץ
/
הליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף