ח"כ לשעבר יצחק פינדרוס (יהדות התורה), שצפוי לחזור ולכהן כח"כ בימים הקרובים במסגרת החוק הנורבגי, שוחח הבוקר (ראשון) עם קלמן ליבסקינד בכאן רשת ב' על נאום יו"ר הכנסת הנבחר אמיר אוחנה בשבוע שעבר, במהלכו הזכיר אוחנה את בן זוגו וילדיהם ואת הקהילה הגאה, ובתגובה לכך ח"כים חרדים השפילו מבט והרכינו ראשם.
"אני יכול להרגיש את חוסר הנוחות שלהם מדברים מסוימים שהוא אמר", הזדהה פינדרוס בתחילת השיחה. עוד הוסיף כי הוא עצמו נכח במליאה ויצא ממנה במהלך נאומו של אוחנה. "אני לא חושב שזה הדבר המרכזי כשיו"ר כנסת, ביום חג, מתמנה ליו"ר כנסת, זה הנושא המרכזי שצריך לייחצן אותו. אנחנו בסוף במדינה יהודית, ההתנהלות הזו היא לא התנהלות על פי התורה", אמר.
עוד טען באותו נושא: "אם יו"ר הכנסת היה מייחצן כרגע מכירות חזיר או חילול שבת לצורך העניין, אתה תתאר לעצמך שהייתי מרגיש לא בנוח".