"כמה נאיבי בני גנץ, כמה תמים": למה תקף גיא פלג את שר הביטחון לשעבר?

פרשן חדשות 12 ושדר 103FM תקף בחריפות את שר הביטחון לשעבר, לאור קריאתו לנתניהו לקיום דיאלוג משותף: "ממשיך להתבזות"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בני גנץ
בני גנץ | צילום: רויטרס

גיא פלג התייחס היום (ראשון) לקריאתו של גנץ, ותקף אותו בחריפות: "כמה נאיבי בני גנץ, כמה תמים. כמה הוא רצה לקבל את הסטירה הזאת, וקיבל אותה".

הוא הזכיר את התייחסותו של ראש הממשלה לפנייה זו: "הנה הבוקר בישיבת הממשלה, נתניהו נתן לגנץ את מה שמגיע לו. 'לא זכורה לי הצעה כזו', אומר נתניהו, 'כשהממשלה הקודמת חתמה על הסכם כניעה מול חיזבאללה'". עוד הוסיף כי "נתניהו לא רוצה הידברות, נתניהו לא רוצה קשר, נתניהו לא סופר את גנץ, גנץ לא מבין את זה וממשיך להתבזות".

כאמור, במהלך פנייתו של גנץ לנתניהו, לקיום שיח משותף בנוגע לשינויים במערכת המשפט, אמר עוד: "אני מציע מכאן לנתניהו - להקים צוות חוצה מפלגות ומחנות פוליטיים, שידון בחקיקת חוק יסוד חקיקה ברוח מגילת העצמאות, שיביא לידי ביטוי את רחשי כל העם וכלל האזרחים בישראל ויגבש הסכמות בתוך חצי שנה בכל הנושאים שעל הפרק".

תגיות:
הליכוד
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף