"עסקים יושבתו, דרכים ייחסמו": ח"כ לשעבר יאיר גולן קרא למרי אזרחי "רחב היקף"

חבר הכנסת לשעבר מטעם מפלגת מרצ כתב בחשבון הטוויטר שלו: "נהנתנים, קיצוניים וחשוכים יגלה שהעם הוא הריבון. הכוח לעם, וזה לא יקרה ללא מאבק נחוש ואמיץ"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ח"כ יאיר גולן על בנימין נתניהו (צילום:דוברות עיריית כפר יונה) | צילום:

"ממחר בבוקר מחליפים דיסקט. לא עוד הפגנות מנומסות במוצ"ש, לא עוד פוסטים נמלצים לעת ערב, ולא לקינה בכי ונהי. רק מעשים. רק תוצאות. עסקים יושבתו, שירותים יושבתו, דרכים יחסמו, והמתיימר לשלוט באמצעות מושחתים, נהנתנים, קיצוניים וחשוכים יגלה שהעם הוא הריבון, אנחנו הריבון, ואנחנו נקבע את גורלה של המדינה שלנו. הכוח לעם, וזה לא יקרה ללא מאבק נחוש ואמיץ".

"המדינה לא שייכת לנתניהו, דרעי ובן גביר, אלא לכל אזרחי מדינת ישראל. אם יהיה רוב שיחשוב שמה שנעשה פה לא לגיטימי ולא הגיוני, תהיה פה מחאה עד כדי מרי ישראל. לשם לדעתי אנחנו הולכים. אנחנו הולכים לכמיוון של מרי אזרחי אם כל מה שמסתמן יקרום עור וגידים", הצהיר.

תגיות:
מרצ
/
יאיר גולן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף