על רקע הרפורמה במערכת המשפט: כנס דמוקרטיה 2023 יצא לדרכו

שורה של פוליטיקאים, אישי ציבור ואנשי אקדמיה דנו במצבה של הדמוקרטיה הישראלית על רקע העימות החריף סביב תוכניתו של שר המשפטים יריב לוין

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כנס דמוקרטיה 2023
כנס דמוקרטיה 2023 | צילום: ללא

על רקע העימות הפוליטי והמשפטי סביב הרפורמה המשפטית שמוביל שר המשפטים יריב לוין, נערך היום (שלישי) כנס דמוקרטיה 2023 של קבוצת הג'רוזלם פוסט, שעסק, בין היתר, בכוחו של בית המשפט העליון. הכנס הועבר בשידור ישיר בעמוד הפייסבוק של מעריב וכאן באתר.

נושאים נוספים שעלו בכנס הם האמון במפלגות הפוליטיות, המתח הגואה בין יהודים לערבים, האיזון בין מדינה יהודית לדמוקרטית, ריבונות וביטחון ישראל, הקרב על ישראל בזירה הציבורית, עימותים פוליטיים בשנת 2023 ואתגרים הצפויים לישראל בבתי הדין הבינלאומיים.

בין הדוברים המרכזיים בכנסת ניתן למצוא פוליטיקאים משני צדי הקשת, כמו השר לענייני תפוצות ושוויון חברתי,  עמיחי שיקלי, חברי הכנסת גלעד קריב, מנסור עבאס, דני דנון ואורית פרקש הכהן, אישי ציבור ואנשי אקדמיה בתחום המשפט.

תגיות:
כנס ג'רוזלם פוסט
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף