נהג המונית שנסע עם עו"ד חודק טוען: "הצהיר שיהיה מוכן לירות בי"

מנחם בוטאביה, נהג המונית עמו נסע עו"ד חודק ביום שבו עורר סערה, שוחח עם בן כספית וינון מגל והאשים אותו בחריפות: "לארגן רשת טרור דאע"ש ישראלית". עו"ד חודק מסר בתגובה: "מוכחש בתוקף"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
 עו"ד דוד חודק
עו"ד דוד חודק | צילום: ראובן קסטרו, וואלה!

"אתה עורך דין, אתה איש מלומד, פיקח, ואתה תוסיף ואתה תארגן עוד חברים שיצטרפו אליך להרוג אנשים שבוחרים אחרת ממך? תגיד לי אתה רציני?' יש לו עוד חברים שתומכים בו, במפורש, ואני מוכן להיות בפוליגרף. שיש לו עוד חברים שמוכנים להצטרף יחד אתו. זה לארגן רשת טרור דאעש ישראלית", ציין.

הוא האשים את חודק, כי הצהיר בפניו שלא יהסס לירות בו: "שאלתי אותו - 'אתה תהרוג? כולל אותי? אתה תירה בי?', והוא השיב לי - 'כן'. אני התבלבלתי, לא יכולתי לעבוד. הלכתי לאינטרנט פתחתי אמרתי 'אני רוצה לקרוא את זה, להבין, אולי אני מטומטם'. בחיי, זה לא יאומן, מה זה? לאן הגענו? מה זה הדבר הזה? הם חושבים שאנחנו באמת מטומטמים?".

לסיום, אמר: "הגיע הזמן להפסיק עם זה, לא נוותר להם, לא נסלח להם, לא מוכן לסלוח. ואני שוקל עוד להגיש תלונה במשטרה. אני אומר לך, אני אלך לפוליגרף". הוא שב להאשים את חודק: "עוד אחד יבוא לזרוק חבית עם בנזין, יבעיר את האש ויגיד 'לא התכוונתי', זרק אדם פצצה, לחץ על הכפתור, על הפצצה ויגיד 'לא, התכוונתי רק להדליק אורות'".

עו"ד חודק מסר בתגובה: "מוכחש בתוקף".

סייעה בהכנת הכתבה: נויה חסון 103fm.

תגיות:
עורכי דין
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף