מקורב לח"כית מעוצמה יהודית קורא: "למחוק את חווארה עכשיו"

אלישע ירד, יועץ התקשורת של ח"כ לימור סון הר-מלך, צייץ בחשבון הטוויטר שלו קריאה לפיה צריך להרוס את חווארה במיידי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןמתן וסרמן צילום: פרטי
זירת הפיגוע בחווארה. (צילום: דוברות מד"א) | צילום:

"למחוק את חווארה - עכשיו. בלי להתנצל ובלי לגמגם", כתב יועץ התקשורת של ח"כ סון הר-מלך, "כל עוד שלא נפנים את זה נמשיך להירצח ברחובות".

הציוץ של יועץ התקשורת של ח''כ לימור סון הר-מלך על הפיגוע בחווארה
הציוץ של יועץ התקשורת של ח''כ לימור סון הר-מלך על הפיגוע בחווארה | צילום: צילום מסך טוויטר
ח''כ לימור סון הר-מלך ויועץ התקשורת שלה אלישע ירד
ח''כ לימור סון הר-מלך ויועץ התקשורת שלה אלישע ירד | צילום: אריק מרמור פלאש 90

בעקבות הציוצים של אלישע ירד, פנה ח"כ עופר כסיף (חד"ש-תע"ל) ליועמ"שית עו"ד גלי בהרב מיארה בבקשה שתורה לפתוח בחקירה נגד יועצה של ח"כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) בגין הסתה לאלימות על רקע לאומני, תמיכה בטרור ופשעי מלחמה נגד פלסטינים.

מתוך המכתב: "הקריאה לתקוף אוכלוסייה אזרחית פלסטינית ללא אבחנה מהווה פשע מלחמה חמור, הסתה לאלימות ותמיכה בטרור על רקע לאומני. ככל הידוע לי, אלישע ירד מתגורר בתוך שטחה הבינלאומי המוכר של המדינה הפלסטינית ומשכך כפוף לאמנת רומא וכי לאות או חסינות שתעניק לו מערכת אכיפת החוק הישראלית תשליך ודאי על חקירת ביהמ"ש הפלילי בהאג".

ח"כ כסיף מסר: "האיש הזה כבר נחשד באלימות גזענית נגד פלסטינים וחקירה עדיין מתנהלת כנגדו בעניין. קריאתו, אם כך, איננה רק מחליאה אלא עשויה לרמוז על כוונותיו דלו לפגוע בפלסטינים".

כאמור, פיגוע ירי אירע לעבר רכב צומת עינבוס בחאוורה, ובו נפצעו שני אנשים במצב קשה וקל. לאחר מרדף של כוחות הביטחון המחבל נתפס ונעצר.

תגיות:
פיגוע ירי
/
חווארה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף