"הציבור מבין שמנסים לעבוד עליו, הוא לא רוצה לחיות בדיקטטורה. ברור לחלוטין גם מהסקרים, שתמיכה בחקיקה זה 20 אחוז", אמר.
לדבריו, "אנחנו מדינה בהפרעה, אין שר ביטחון שעבד עם נתניהו, אין רמטכ"ל שעבד איתו, ראש שב"כ שעבד איתו וגם ראשי מוסד, למעט אולי אחד שלא טוענים שהוא מסוכן. זה העניין. אני חושב שעם ישראל בחושים שלו מבין את זה. לכן, למרות הניסיון של נתניהו לפצל את המחאה, להרדים את המחאה, הציבור לא קונה את זה".
עוד אמר: "הבוקר ממשלת ישראל הולכת לקבל החלטה ששר לביטחון לאומי, שבכלל יש ספק לגבי כישרותו להיות שר, יקבל תחת אחריותו מיליציה חמושה, ולמה? כדי לשמר את הקואליציה. כל הקואליציה הזאת הזויה".
לטענתו, "אנחנו מדינה סף דיקטטורית, כי החקיקה שלא עצרה ובוודאי לא נגנזה, תחודש עוד מעט. אני תוהה מה עושים בבית הנשיא היום, אותם גורמים מהאופוזיציה, ודאי הנשיא עצמו. ברור לחלוטין שהם עצרו כדי לשבור את המחאה ולחדש את זה ב־30 באפריל".