שקמה ברסלר: "הונו פה את כלל הציבור, כולל את נשיא המדינה - נחריף את המחאה"

ד"ר שקמה ברסלר, ממובילות המחאה נגד הרפורמה המשפטית, על החלטת הקואליציה לקדם את החקיקה: "הונו פה את כלל הציבור, כולל את נשיא המדינה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
שקמה ברסלר
שקמה ברסלר | צילום: אבשלום ששוני

"אנשים שבמחאה זה אנשים עובדים, והמחאה לא הפסיקה מעולם כי הכוונות שלהם היו ברורות מהרגע הראשון", הדגישה ד"ר ברסלר בפתח השיחה. "אנחנו הולכים להחריף את המחאה. אני מאמינה וגם רואים את זה בכל מקום, זה מאוד ניכר שהציבור הישראלי מבין שחלה כאן עליית מדרגה. גם אם היו תקוות שההידברות בבית הנשיא לוקחת אותנו להסכמות רחבות, ברור שזה לא המצב - שיקרו והונו את כלל הציבור, כולל נשיא המדינה. לכן המאבק יחריף".

"מה זה אומר להחריף?", תהתה דוידוב, וברסלר השיבה: "בשלב הראשון כולם צריכים להיות דרוכים, מוכנים ולצאת שצריך. אנחנו צריכים לראות מה יקרה היום, לראות מה יקרה בימים הבאים. יש הרבה מאוד אופציות, רעיונות, משאבים ואמצעים שעומדים לרשותנו. כל הדברים החוקיים, הבלתי אלימים, עומדים על הפרק בלי בכלל ספק. אין לנו ברירה אלא להציל את הדמוקרטיה".

"זה לא ירתיע אנשים, כי מכל הדברים הפיכה משטרית ולקיחת ישראל למצב של דיקטטורה זה הדבר הכי אלים שיכול לקרות פה. אני חושבת שהציבור הרחב מבין מה עובד על כף המאזניים והמאבק הזה יתעצם", סיכמה.

תגיות:
מחאה
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף