השר וסרלאוף עתר לבג"ץ נגד היועמשית: "לא הגישה כתבי אישום נגד חוסמי כבישים"

שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי הגיש עתירה נגד גלי בהרב-מיארה בה הוא טוען כי היא נוקטת באכיפה בררנית ו"מפקירה בהתנהלותה את הציבור"

אברהם בלוך צילום: לירון מולדובן
גלי בהרב מיארה
גלי בהרב מיארה | צילום: יונתן זינדל פלאש 90

שר הנגב, הגליל והחוסן הלאומי יצחק וסרלאוף (עוצמה יהודית) הגיש היום (חמישי) עתירה לבג"ץ נגד היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב-מיארה.

בעתירה שהגיש השר וסרלאוף, לאחר שטען שפניותיו הקודמות ליועמ"שית לא נענו, הוא ביקש מבית המשפט להוציא צווים על תנאי שיורו לבהרב-מיארה להסביר מדוע לא תורה להגיש כתבי אישום ותביעות אזרחיות כנגד חוסמי כבישים וכנגד מובילי ומארגני החסימות, או לנמק מדוע לא תינתן הנחייה לפיה הנחיות העבר בטעות יסודן וכי בעת בחינת חסימות כבישים צירים ממניעים אידיאולוגיים, יש לבכר ולתת משקל נכבד לזכות המוחים.

השר וסרלאוף הדגיש בעתירה כי היועצת המשפטית לממשלה נוקטת באופן מובהק באכיפה בררנית ומפקירה בהתנהלותה את הציבור לאלימות ומעשי עבריינות: "מתנערת מחובותיה ומפקירה את הציבור מול אלימות של עבריינות שיטתית".

ההפגנה מול הכנסת | צילום: יאיר פלטי
תגיות:
עוצמה יהודית
/
גלי בהרב-מיארה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף