הנשיא הרצוג ורעייתו ביקרו פצועים בבית לוינשטיין

נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, ביקרו פצועים המאושפזים במרכז הרפואי לשיקום ׳לוינשטיין׳. הנשיא שוחח עם פצועי המלחמה ומשפחותיהם, שמע על סיפורי גבורתם ועל תהליך השיקום, וביקש לחזק את ידם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הרצוג ורעייתו מבקרים פצועים במרכז הרפואי 'לוינשטיין'
הרצוג ורעייתו מבקרים פצועים במרכז הרפואי 'לוינשטיין' | צילום: דוברות בית הנשיא
2
גלריה

הנשיא שוחח עם פצועי המלחמה ומשפחותיהם, שמע על סיפורי גבורתם ועל תהליך השיקום, וביקש לחזק את ידם בשעה קשה זו.

הרצוג ורעייתו ביקרו במרכז הרפואי לשיקום ׳לוינשטיין׳
הרצוג ורעייתו ביקרו במרכז הרפואי לשיקום ׳לוינשטיין׳ | צילום: דוברות בית הנשיא

בסיום ביקורו, אמר הנשיא: ״אני רוצה להודות למרכז הרפואי ולצוותים הרופאים אשר עושים לילות כימים עבור שיקום הפצועות והפצועים בתעצומות נפש ומסירות אין קץ. זאת החובה שלנו כמדינה וכחברה לעשות ככל שניתן בשביל להחזירם למוטב. התוצאה היא מדהימה, מרגשת והיא סמל לרוח החזקה שלנו כעם״.

מנהל המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין, ד״ר חגי אמיר הוסיף ואמר: ״המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין קלט כבר עשרות פצועים לשיקום וערוך לקלוט פצועים נוספים ככל שיידרש בתקופה הקרובה. בדיוק כמו במלחמת יום כיפור, הצוותים הרב מקצועיים המיומנים שלנו יעשו הכל כדי להחזיר את המטופלים שלנו לתפקוד ולחזרה לחיים שלהם. אנחנו מבינים את גודל האחריות שמוטלת על כתפינו ועושים את הכל בתחושה של שליחות גדולה למען המטופלים ובני משפחותיהם, כפי שאנחנו עושים תמיד״.

תגיות:
יצחק הרצוג
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף