בן כספית: נתניהו מפחד מטראמפ הרבה יותר מבן גביר וסמוטריץ'

ינון מגל ובן כספית דנו ביניהם על הסיבות שבגינן ראש הממשלה נתניהו מסכים ללכת לעסקה לשחרור חטופים מול החמאס. ינון פנה לבן ואמר: "אתה צריך לפתוח היום בהתנצלות"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בן כספית, בנימין נתניהו
בן כספית, בנימין נתניהו | צילום: הדס פרוש,אלוני מור
2
גלריה

"אתה, בן, צריך לפתוח היום בהתנצלות וכולכם צריכים להתנצל", פתח ינון, "כי במשך שנים טענתם שנתניהו פועל משיקולים פוליטיים, ושהוא לא רוצה להחזיר את החטופים. זאת נוכח העובדה שנתניהו מאשר לעשות את העסקה הזאת נגד הבייס שלו, סמוטריץ' ובן גביר, אז אני חושב שאתם צריכים לבקש סליחה".

בנימין נתניהו ואיתמר בן גביר
בנימין נתניהו ואיתמר בן גביר | צילום: חיים גולדברג, פלאש 90

בן השיב: "אני כל כך רוצה שהעסקה הזאת תהיה, אז בהקשר להתנצלות, אם תגיד שההתנצלות תביא את כולם הביתה אני עושה את זה כעת. אבל בניגוד לנתניהו, לבן גביר אני מאמין, הוא אחד בלי מסכות. בהודעה שהוא פרסם כולל סרטון יש משפט מעניין: 'בשנה האחרונה הצלחנו למנוע מהעסקה הזאת לצאת לפועל', ובכך הוא מאשר בקולו את מה שאומרים זרועות הביטחון, שנכון שחמאס הם האחראים, אך נתניהו סיכל את האופציה להתקדם לעסקה 80 פעם רק כי הוא מפחד מבן גביר וסמוטריץ'".

עוד הוסיף בן: "מה שקורה היום, נתניהו מפחד מטראמפ הרבה יותר מבן גביר וסמוטריץ' ולכן הוא עושה שוב את החישוב הפוליטי שלו".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
בן כספית
/
ינון מגל
/
עסקת חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף