אראל סג"ל ואייל ברקוביץ' שוחחו בתכניתם הבוקר (רביעי) ב-103FM על שרת התחבורה מירי רגב ועל נסיעתה המסתורית למרוקו בפעם השישית.
ברקו: "לא מדברים על זה, ,אבל יש לנו כמות של תאונות דרכים מטורפת. אין יום שבו לא מתים אנשים מתאונות דרכים. בשנת 2024 נהרגו 436 אנשים, יותר מאחד ליום. זה עולה, השנה הייתה עלייה גדולה, מתחילת 2025 אנחנו עם 43 הרוגים".
סגל: "נורא".
ברקו: "צריך לעשות פה הסברה, צריך לדבר על זה. יותר משטרה ברחובות, יותר קנסות. ואני היום קורא שגברת שרת התחבורה, השרה מירי רגב, נוסעת מאז המלחמה בפעם השישית ברציפות למרוקו. אני רוצה לדעת מה פא***נג היא עושה במרוקו, השרת כלום והשום דבר הזאת? מה היא עושה שש פעמים בשנה וחצי כשכל יום מתים פה אנשים? מה היא עושה שם? יש שקיפות?".
סג"ל: "אבא שלי היה ארבע שנים צמח. הוא מת בתשלומים. גרתי בבית לווינשטיין כי הייתי עם אבא שלי. אגיד בזהירות: יש סיפור רע מאוד במגזר הערבי בכל מה שקשור בבטיחות בדרכים. זו התרסה למדינה: הנהיגה, לא שמים חגורה. אין לי מה להגיד, אלא אם כן היא נוסעת להכין תוכניות. אייל, אתה צודק. מה אתה חמור? אני אומר לך שאתה צודק".
ברקו: "אם בני גנץ היה עושה את אותו דבר, הייתי קוטל אותו גם. למה כל הדברים האלה קורים בקואליציה שלך? למה המושחתים האלה נמצאים? זה נקרא שחיתות, לנסוע שש פעמים למרוקו. אראל, מה היא עושה שם?".
סגל: "אני לא יודע, אני לא הדובר שלה".
ברקו: "תברר בקואליציה שלך".
סגל: "תברר אתה. זה באמת חסר טעם לטוס כל כך הרבה פעמים. אולי חוץ ממקרים חריגים בהם מירב מיכאלי הביאה ילד. אולי היא מביאה את הג'ין".
סייע בהכנת הכתבה: אחיעד לוק, 103fm