עוד חשפו שקיימת הצעה שקשורה להצעה של שחרור "כולם תמורת כולם", הפסקת המלחמה, נסיגת כוחות צה"ל מעזה. המקורות מטעם חמאס דיווחו שארה"ב עשויה לקבל את האפשרות הזו למרות העמדה הפומבית שלה, שבה התנגדו להרבה הצעות שהיו מונחות על השולחן.
עוד ציינו בחמאס כי הם לא התחייבו בפני אף גורם שהארגון יתפרק מנשקו, כיוון ש"זהו עניין פלסטיני". עוד הוסיפו: "אפשר להסכים להתפרק מהנשק רק במקרה אחד והוא שיתקיים תהליף מדיני ברור שיאפשר הקמת מדינה פלסטינית". המקורות יודעי הדבר בחמאס טוענים שהשיחות יימשכו בימים הקרובים, אם בשיחות ישירות או באמצעות מגעים דרך המדינות המתווכות.
בנוסף, מקור דיפלומטי מצרי חשף לעיתון אלאח'באר הלבנוני, שההצעה הכי קרובה לביצוע במשא ומתן שמתקיים כעת (בדוחה), מתבטאת בשחרור עשרה חטופים ישראלים חיים בתמורה להארכת הפסקת האש לתקופה של שישים ימים שבמהלכן ייכנס סיוע ומשאיות בכמויות גדולות לרצועת עזה ושחרור של מאות אסירים פלסטינים מבתי הכלא בישראל.
המקור ציין, כי ההצעה עולה בקנה אחד עם דרישת ישראל להאריך את השלב הראשון בהסכם הפסקת האש, שחרור החטופים והארכת השלב הראשון בהסכם. המקור הבהיר, כי במתווה המוצע ישוחררו החטופים ללא אווירה חגיגית וטקסים, כדי שהמשא ומתן יימשך בצורה חלקה וכדי לא ליצור מתחים בתוך ישראל, במיוחד בשל האופוזיציה הפנימית איתה מתמודד ראש הממשלה בנימין נתניהו בכל מה שקשור ליחס שלו למשבר.
מקורות ישראליים אמרו לעיתון כי "לנתניהו אין את הלוקסוס לחלוק על ממשל טראמפ", וכי כל אי-הסכמה עם הממשל האמריקני החדש "מאיימת על היחסים עם ספק הנשק הראשי של ישראל". הדיווח מוסיף כי בכירים ישראליים מודאגים שמחלוקת עם טראמפ תקשה על נתניהו לשמור על קואליציית השלטון שלו. בנוסף, גורמים במערכת הביטחון הישראלית התלוננו בפני הכתבים כי "בוהלר מציע לחמאס הצעות שישראל תצטרך לשלם עליהן", מבלי לקבל אישור מוקדם מהצד הישראלי.