אחרי חוק הליבה שאושר - זה הצעד הבא של הקואליציה

שר התקשורת שלמה קרעי הכריז על השלב הבא בתוכנית של הקואליציה - הרפורמה בתקשורת וסגירת תאגיד השידור הציבורי. "הפסקת התעמולה במימון הציבור ושבירת המונופול של הנדסת התודעה בערוצי התבהלה", כתב השר

אנה ברסקי צילום: פרטי
שלמה קרעי
שלמה קרעי | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

עוד כתב קרעי, כי "אחרי תיקון הרכב הוועדה לבחירת שופטים – הגיע הזמן לומר את האמת: זו תחילתה של רפורמה משפטית אמיצה, שוויונית וצודקת.גם מי שלא מחסידיו ומקורביו של אהרון ברק – יוכל סוף סוף לשבת על כס השיפוט בבית המשפט העליון".

"הוועדה למינוי שופטים תייצג את העם – לא את המועדון הסגור של השמאל המשפטי. עמית בכר - וכל מי שמזהם את ההליך במניעים פסולים - לא יקבעו יותר מי ילבש גלימה", הוסיף. "המשפטנים לא ימשיכו לנהל כאן שלטון צללים. לא ניתן ל'כנופיית שלטון החוק' ולקפלניסטים להמשיך לשמר שליטה אבסולוטית בבתי המשפט. צדק חברתי – גם באולמות הצדק".

בניין תאגיד השידור הישראלי בירושלים
בניין תאגיד השידור הישראלי בירושלים | צילום: שי אפשטיין
תגיות:
תאגיד השידור הציבורי
/
שלמה קרעי
/
הרפורמה במערכת המשפט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף