ח"כ מהליכוד: "הממשלה במצב לא טוב - היא יכולה ליפול"

ח"כ אושר שקלים (הליכוד) טען כי חוק הגיוס מהווה סיכון להמשך קיומה של הממשלה. על וועדת חקירה ממלכתית: "הצעתי את אביגדור קהלני הגיבור הלאומי, שיאגד סביבו עוד מספר אנשים על מנת להגיע לחקר האמת"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
חברי הקואליציה
חברי הקואליציה | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

"הממשלה במצב לא טוב, היא בסכנה, היא יכולה ליפול, שאנשים יבינו", אמר שקלים ביחס לחרם ההצבעות של החרדים בעקבות חוק הגיוס. "אבל בסוף אני אופטימי. כל אלטרנטיבה אחרת שתקום, תהיה הרבה יותר גרועה לכלל עם ישראל. אני וחושב שהאינטרס הלאומי יגבר כאן", סייג

ח''כ אושר קלים
ח''כ אושר קלים | צילום: רמי זינגר

באשר לחטופים בעזה, אמר: "האינטרס הלאומי הוא קודם כל להכריע את המערכה ולהחזיר את החטופים שלנו. אני אישית בקשר שוטף עם משפחות של חטופים, שבים ונרצחים. יש קונצזוס רחב שאומר שצריך להכריע את המערכה מול חמאס וחלק מההכרעה זה הסכם כניעה שישיב את החטופים. זה צריך לקרות כמה שיותר מהר. לחטופים אין זמן".

על ההתנגדות להקמת חקירה ממלכתית, מספר ח"כ שקלים: "ברור שוועדת חקירה ממלכתית לא יכולה להתקיים. אני חושב שהממשלה צריכה להקים ועדת חקירה מקבילה לוועדת חקירה ממלכתית, שיש לה בדיוק את אותן סמכויות."

תגיות:
הליכוד
/
ממשלה
/
ועדת חקירה ממלכתית לאסון השביעי לאוקטובר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף