בשורת ענק לשוטרים בישראל: "ראויים להכל, גם לשקט כלכלי"

קידום משמעותי בדיור לשוטרים: השרים בן גביר, וסרלאוף וגולדקנופף מקדמים הקמת שכונות חדשות שיחזקו את הביטחון הלאומי, על פי הודעה משותפת של משרדי הביטחון הלאומי, הנגב והגליל והבינוי והשיכון

אברהם בלוך צילום: לירון מולדובן
שוטרים במבצע "נסיעה קלה" בפזורה הבדואית
שוטרים במבצע "נסיעה קלה" בפזורה הבדואית | צילום: דוברות המשטרה
4
גלריה

המהלך נועד לחזק את המשילות והביטחון בערים, כפי שהוכח באירועים באופקים ב-7 באוקטובר, כאשר שוטרי שכונת השוטרים מנעו את כיבוש העיר על ידי מחבלי חמאס. כבר בפברואר החלו המשרד לביטחון לאומי ורשות מקרקעי ישראל לקדם פתרונות דיור לשוטרים בנגב. אושרה הקצאת קרקע לבניית 137 יחידות דיור לשוטרים בתפקידי ליבה (כגון בילוש, חקירות וסיור) בשדרות ובאופקים.

השר יצחק וסרלאוף
השר יצחק וסרלאוף | צילום: יוסי זליגר

הדירות יימכרו במחירי עלות בלבד, בכ-30% פחות ממחירי השוק, במטרה להקל על השוטרים ולחזק את תחושת הביטחון באזורים אלו. הבשורה החדשה לשוטרים היא הקמתן הקרובה של שתי שכונות מגורים חדשות בבאר שבע ובבית שמש, שיכללו 115 יחידות דיור. המיזם נועד ליצור קהילות שוטרים שיחזקו את הביטחון המקומי ויממשו את מודל כיתות הכוננות החמושות, בהתאם למדיניות השר בן גביר.

שר השיכון והבינוי, יצחק גולדקנופף
שר השיכון והבינוי, יצחק גולדקנופף | צילום: אבשלום ששוני
איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: מרק ישראל סלם
תגיות:
נדל"ן
/
איתמר בן גביר
/
יצחק גולדקנופף
/
יצחק וסרלאוף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף