המהלך הגדול בליכוד: נתניהו ניסה למנוע את ההתארגנות - ללא הצלחה

אחרי עשור של קיפאון, ועידת הליכוד חוזרת: למרות הסתייגויות קודמות, נתניהו אישר את קיומה ב־11 בנובמבר – לקראת הקרב הגדול על עיצוב רשימת המפלגה בבחירות הבאות והן על היום שאחרי עידן נתניהו

אנה ברסקי צילום: פרטי
בנימין נתניהו משתתף בפודקאסט, נלק בויז
בנימין נתניהו משתתף בפודקאסט, נלק בויז | צילום: צילום מסך יוטיוב

נתניהו גם התריע בפני מקורביו כי מדובר באירוע יקר במיוחד, שמוערך בעלות של כ־11 מיליון שקלים. אולם, על פי גורמים בליכוד, לאחרונה נתניהו הסיר את התנגדותו והחליט כי ועידת הליכוד תתקיים במועד המתוכנן , ב-11 בנובמבר. הערב צפוי נתניהו לכנס מספר בכירי הליכוד כדי לדון עמם בהיערכות לקראת הכינוס ובהליכים הארגוניים הדרושים לקיומו.

במרכז הוועידה תעמוד הבחירה המחודשת של כל מנגנוני הליכוד: מרכז תנועה חדש, יו"ר המרכז, יו"ר המזכירות, ועדת הבחירות ותפקידים נוספים. מעבר למינויים עצמם, מדובר בזירה רבת השפעה וכוח פוליטי - הן על עיצוב רשימת המפלגה בבחירות הבאות והן על היום שאחרי עידן נתניהו בליכוד.

תגיות:
בנימין נתניהו
/
הליכוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף