חבר הכנסת מהליכוד תובע: "בנט לא יעבור את השישה-שבעה מנדטים"

חבר הכנסת אריאל קלנר (הליכוד), שוחח עם יריב אופנהיימר וליאת רון ב-103fm והתייחס בין היתר לפגישת בנט-ליברמן, לעסקת חטופים ולכניסתו של יוסי כהן לפוליטיקה

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
נפתלי בנט
נפתלי בנט | צילום: אבשלום ששוני
3
גלריה

"אל תשכחו שיש פה איזה צד אחד של נאצים ברברים שהם אלה שמחזיקים באחים שלנו, מתעללים באחים שלנו, מרעיבים את האחים שלנו והסיבה שהם לא רצחו אותם ב־7 באוקטובר זה בגלל שהם מחזיקים מבחינתם בנשק גרעיני, זה הנשק שבאמצעותו הם יפרקו את החברה הישראלית ומדינת ישראל כל הדרך אל הטבח הבא ואל מדינת ישראל שאליה הם מוכוונים ומחויבים".

"אין עסקה קונקרטית על הפרק. המשחק הזה שכל פעם כשחמאס מרגיש שהחרב מתקרבת לצוואר שלו, שהלחץ מתגבר, הוא בא ומרים את הדגל ואומר "פוס משחק, עכשיו אני מוכן למשהו". העסקה היחידה שאליה אנחנו צריכים לחתור היא העסקה של כולם, והמחיר שאנחנו מוכנים לשלם עליה זה לתת את החיים לאלה שיחזירו את החטופים, לא מעבר לזה".

צעדת משפחות החטופים מתכנסת בסבידור לקראת יציאה לכיכר החטופים
צעדת משפחות החטופים מתכנסת בסבידור לקראת יציאה לכיכר החטופים | צילום: דנה רעני

בהמשך התייחס גם למימון הטיסות לאומן והביקורת על כך שיממנו למעשה אנשים שמשתמטים מצה"ל- "רבים מאלה שטסים לאומן הם אנשים שמשרתים בצה"ל, עובדים".

חרדים בדרך לאומן
חרדים בדרך לאומן | צילום: יוסי זליגר, פלאש 90

לגבי המימון לאומן, אמר, "בגדול צריך לבחון את זה. זה לא דבר שצריך לשלול אותו על הסף. לא מדובר בכל מיני אנשים שלא משרתים, אנשים שהם עורקים מצה"ל והם מחויבי גיוס, צריך לטפל בהם במסגרת החוק. מי שחושב שעל ידי המעצרים האלה הוא ישיג גיוס, הוא לא ישיג שום דבר. כלום הוא לא ישיג".

תגיות:
חמאס
/
יוסי כהן
/
103FM
/
אריאל קלנר
/
עסקת חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף