במסגרת הדיון עדכן המשרד כי מחר צפויה רשות החירום הלאומית לדון בפניית משרד הכלכלה להחריג את השירותים ללא קהל, בהם תחום המסעדנות, כך שיתאפשר להפעיל מסעדות במתכונת משלוחים בלבד ובהתאם להנחיות הביטחוניות.
ברקת, מנכ"ל המשרד והגורמים המקצועיים קיימו ביקורי עבודה בסניף רשת "חצי חינם" ובחברת "תנובה", במטרה לבחון את היערכות החברות לשעת חירום, רציפות הייצור, אספקת המוצרים ורמות המלאי. מהמשרד נמסר כי מהביקורים עלה שהפעילות מתנהלת באופן תקין ואין מחסור במוצרים, וכי סיורי השטח יימשכו בימים הקרובים.
במשרד ציינו כי נמשך המעקב אחר המחסור בכוח אדם בתעשייה, על רקע היעדרות עובדים, בשיתוף שירות התעסוקה וגורמי המשק, במטרה לצמצם פערים ולהבטיח את המשך פעילות הייצור. בנוסף מתקיים שיח שוטף עם ראשי המשק, נציגי העסקים, המסחר והתעשייה, לבחינת צעדים שיאפשרו הרחבה מדורגת של הפעילות הכלכלית, ככל שניתן ותחת מגבלות הביטחון.