בסיום מהדורת החדשות העבירה טביבי את השידור למגל, שהופיע מחופש לחסיד כשלראשו שטריימל גדול. המראה הבלתי שגרתי עורר את צחוקה של טביבי, שמיהרה לעקוץ: “יפה התחפושת שלך, השאלה אם אתה מתגייס”.
מגל השיב בחיוך: “ברור שאני מתגייס, אני פה עם M16 בחשמונאים”. טביבי לא עצרה שם, והעימות הקליל נמשך כאשר מגל שאל את טביבי למה היא מתחפשת. טביבי השיבה: “חשבתי על טייסת קרב, איזשהו חלום”.
העקיצה לא הייתה מקרית. הדברים מגיעים על רקע הקמפיין שמוביל מגל בתקופה האחרונה נגד שילובן של נשים בתפקידי לחימה ובצה”ל בכלל. בין היתר אמר כי “נשים לא אמורות להתגייס לצבא” וכי “נשים לא צריכות להיות בצבא” אמירות שעוררו ביקורת ציבורית רחבה.
גם בערוץ 14 שודרה לאחרונה כתבה נוספת שעסקה בקמפיין נגד גיוס נשים לתפקידי לחימה, מה שהגביר את הדיון הציבורי סביבו. העקיצה של טביבי גם הכירה כהוקרה לכל טייסות הקרב המדהימות שמסכנות כעת את חייהן ומגינות על המדינה בשמי איראן.