"אפשר אולי לסכם את המצב במילה אחת: חרדה. כולם חרדים. מאיתנו ועד אנשי המשטר. לאף אחד אין מושג מה יקרה בימים הקרובים שלא לדבר על חודשים קדימה. במקביל, החסכונות הולכים ואוזלים, וזה הופך את המצב למורכב עוד יותר. מי שעזבו את טהראן מצבם הנפשי אפילו גרוע יותר מאלו שנשארו בעיר. הם מתגעגעים לחזור, אבל לא יכולים, בעיקר כי יש להם ילדים", משתף אחד התושבים באיראן.
עוד כותב: "האדרנלין וההלם של תחילת המלחמה יחד עם חיסול הבכירים מתחילים לדעוך, ובמקומם מגיע סטרס מתמשך. לפי השיחות שלי עם אנשים הם לא אופטימיים, אבל גם לא פסימיים במיוחד. השיחות נגמרות לרוב ב: 'אינשאללה ייגמר לטובה'. מבחינת קניות יש שפע של מוצרים, אבל המחירים מאוד גבוהים. השילוב בין יוקר המחיה לבין כשלושה חודשים של השבתה בעבודות עצמאיות משפיע מאוד לרעה על המורל".
"החל מהיום, ציר השיח עובר מדאגה לתשתיות לדאגה מהפסקת המלחמה. אבל אל תדאגו המלחמה הזו תימשך עד לנפילה או לכניעה ללא תנאים". נכתב בעדות אחרת.
"התיאוריה שלי היא שאין בכלל משא ומתן. הוא קנה חמישה ימים כדי לנהל את שוק הנפט והשווקים, ובסוף השבוע הבא ישתלט על האיים המרכזיים ויתחיל מתקפה קרקעית", נכתב בעדות אחרת שמתייחסת לפעולת טראמפ.