היום, שוחח ברקוביץ' בתוכניתו ברדיו 103fm עם אראל סג"ל על התקרית והסביר את תגובתו: "הוא פשוט לא דיבר יפה. אתה יכול גם לא להתחשב בי. תסתכל מה אתה עושה, אתה ויתר השופרות. כמו כולם לקחתם משפט אחד שהוא אמר שאני הייתי עובד רס"ר ומוריה הייתה בגל"צ ובגלל זה אני העפתי אותו באולפן. מה שהיה אמיתי זה שנכנס בחור חרדי ועוד לא התחלנו לדבר והוא בא להקניט אותי ואת מוריה. 'מה אתם עשיתם בצבא? הייתם כלום ושום דבר'. אני גאה שהייתי עובד רס"ר. גאה שעזרתי לחיילים והלוחמים. הייתי כדורגלן עילוי".
ברקוביץ' סיפר על השתלשלות האירועים: "הוא בא ואומר שאני לא מוכן שיגייסו לצבא, אין גיוס, הוא מסית נגד הצבא, הוא אמר שרק כשיהיה רמטכ"ל דתי הוא מוכן שיתגייסו לצבא, הרמטכ"ל הנוכחי לא שומר מצוות ועל זה אני התעצבנתי. הוא ישב אצלי באולפן, אחד שמדבר ככה על הרמטכ"ל ועושה הסתה נגד הגיוס. מה שעצבן אותי זה האמירות".
ברקוביץ' ביטא את תחשותיו: "אראל אני לא יכולתי לשמוע אותו. אמרתי לו 'תעשה לי טובה, לך. תודה'. אני לא רוצה לדבר איתו. אתה יודע מה הכי לא סבלתי אצלו? הדו פרצופיות. הוא ניצח אותי ואז הוא חזר בתשובה ואומר לא להתגייס יותר. אני לא יכולתי לסבול את הדו פרצופיות הזאת. היה ראיון, הוא אמר את כל משנתו ואז אמרתי לו 'לך', אני לא יכולתי לשמוע אותי. 'אני אלך לצבא רק אם יהיה צבא דתי'. הרצי הלוי לא ידעתי שהוא היה בכלל דתי. הם הלכו לצבא אז? הוא בא להתסיס ולריב".