"אימה טהורה": זוכת "המירוץ למיליון" ניצלה בנס מתאונה קשה

דרמה על הכביש: דוגמנית העל וזוכת "המירוץ למיליון" פיי ז'קיטה הייתה מעורבת בתאונת שרשרת קשה, רכבה נמחץ והיא פונתה לבית החולים. "קיבלתי את החיים במתנה, הרגשתי שאלוהים עצר אותי בכוח"

צוף צימרינג צילום: ללא
עקבו אחרינו
התאונה הקשה של זוכת "המירוץ"
התאונה הקשה של זוכת "המירוץ" | צילום: אינסטגרם
3
גלריה

ז'קיטה בחרה שלא לשמור את רגעי האימה לעצמה, ושיתפה היום (רביעי) את עשרות אלפי עוקביה בעמוד האינסטגרם שלה בפוסט חשוף וכואב במיוחד, אליו צירפה תמונות מצמררות ממיטת בית החולים וצילום של רכבה המרוסק לחלוטין, שלא השאיר מקום לספק באשר לעוצמת הפגיעה וההדף.

פיי ז'קיטה
פיי ז'קיטה | צילום: אינסטגרם

"קראתי 'הגומל', אמרתי תודה, אבל הלב שלי עוד לא הדביק את הקצב של מה שקרה שם על הכביש", פתחה הדוגמנית את דבריה המצמררים. "עברתי תאונת דרכים. תאונת שרשרת של 4 רכבים. אני בחורה שכבר פגשה סכנות חיים ומצבים קיצוניים יותר מפעם אחת, אבל שום דבר - לא השתווה לאימה הטהורה של שבריר השנייה הזה. הרגע שבו את מבינה שאין לך שום שליטה".

ז'קיטה המשיכה ותיארה את המחשבות הטורדניות שלא מרפות מאז שהרכב נעצר: "המחשבות על מה היה קורה אילו, על החוט הדק שבין הנהג שהיה ערני לבין אסון, על החגורה שהחזיקה את החיים שלי במקום, לא מרפות ומציפות לי את הראש. יצאתי מזה בנס. למעט פגיעות יבשות שכואבות בכל נשימה, הגוף שלם".

אלא שלמרות הכאבים העזים והטראומה הטרייה, פיי, שנמצאת בתקופת שיא מקצועית, ניסתה לעשות את מה שרבים מחברי הביצה עושים - לשדר "עסקים כרגיל" ולנצח את הכאב באמצעות עבודה קשה. היא קמה בבוקר והתייצבה להמשך הלו"ז הצפוף שלה, אך מהר מאוד המציאות הכתה בה בעוצמה והבהירה לה שהפעם, הגוף והנפש דורשים ממנה לעצור הכל.

"ואז מגיע החלק המורכב באמת", שיתפה בכנות מעוררת הערצה. "אני נמצאת בתקופה של תנועה מטורפת, עבודה, יצירה, עשייה שאי אפשר לעצור. אז למרות שהגוף שלי חבול וכואב, קמתי והלכתי לעבוד היום. לא יכולתי להרשות לעצמי לפספס. ותוך כדי תנועה, בתוך האדרנלין של העבודה, הרגשתי את הסטירה של החיים מהדהדת לי בראש: אנחנו עובדים כל כך קשה, רצים אחרי יעדים, בונים, כובשים... אבל מה שווה כל המשחק הזה, אם אנחנו מאבדים את החיים עצמם בדרך? מה שווה התנועה אם ברגע אחד הכל יכול לקפוא? הרגשתי שאלוהים, שהיקום, פשוט הניח לי יד על הכתף ועצר אותי בכוח".

התאונה הקשה של זוכת ''המירוץ''
התאונה הקשה של זוכת ''המירוץ'' | צילום: אינסטגרם
תגיות:
המירוץ למיליון
/
תאונת דרכים
/
סלבס
/
רכילות
/
כביש
/
פיי ז'קיטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף