"ישראל היא לא מדינה כל כך פופולרית ברחבי העולם, וזה נועד לצורכי הרתעה" אמר תומר. "יש פה עניין ישראלי-ממשלתי - לומר להם: 'אנחנו יודעים מה אתם עושים, ואנחנו מגיעים לפני שאתם מבצעים את זממכם'".
ואכן, תומר חושד שיש יד מכוונת מאחורי ההדלפות הללו. "אני חושד שמקור ההדלפה הוא ממשרד ראש הממשלה. זה בא להגיד 'אני, ראש הממשלה, לא אשם. הוליכו אותי שולל לחשוב שהמשטר באיראן יופל'".
"יש לנו כמה דוגמאות כאלה שטראמפ ציין בעבר, כולל מידע על דברים שקרו בסוריה עם תא של אל קעידה. הוא פחות מדקדק בדברים שממשלים אחרים דקדקו בהם. כל חיסיון המקורות עבר טרנספורמציה בעשור האחרון".
"עובדים באיראן עשרים שנה באופן אינטנסיבי"
מכאן עולה חשש כי המוסד 'שורף' את מקורותיו ואת שיטות העבודה שלו. תומר מודאג מכך פחות. "אנחנו עובדים באיראן עשרים שנה באופן אינטנסיבי, והמוסד מצליח לתחבל תחבולות ולשמור על היכולות שלו בתוך איראן", אמר. "ואני מניח שאלה הדברים גם היום. איראן היא מדינה של 90 מיליון איש, עם אוכלוסייה של 30 מיליון מיעוטים שלא אוהבים את המשטר".