המסרים, שנועדו לפנות לישראלים השוהים בקפריסין לא עברו בשקט. בשורה של פוסטים שפורסמו בקבוצות וברשתות החברתיות בקפריסין עלתה ביקורת על עצם הצבתו של קמפיין פוליטי ישראלי בשטח המדינה. אחת הכותבות תהתה: "ממתי קפריסין הפכה לפלטפורמה לקמפיינים של מפלגות פוליטיות זרות?". לדבריה, הופעתם של שלטי בחירות בעברית מצטרפת למגמה רחבה יותר של פרסומות נדל"ן בעברית ברחבי האי, על רקע הגידול בנוכחות הישראלית בלימסול, פאפוס ולרנקה.
בפוסט אחר נכתב כי הופעתו של שלט בחירות של פוליטיקאי ישראלי על כביש בקפריסין "מעוררת שאלות רבות". הכותבת השוותה את המצב לתרחיש שבו פוליטיקאי קפריסאי היה מציב שלטי בחירות במדינה זרה, ותהתה כיצד היה מתקבל מהלך כזה בבריטניה, בגרמניה או במדינות אחרות.
התקפות חריפות נגד ישראל: "Visit Tel Aviv - before it visits you"
תגובות אחרות קשרו בין הפרסום הפוליטי לבין רכישת נכסים וקרקעות בידי ישראלים בקפריסין. באחד הפוסטים נטען כי "ההתיישבות הישראלית באי מתקדמת במהירות", ובאחר נכתב כי לצד שלטי הנדל"ן בעברית, הופעתם של שלטי בחירות ישראליים היא סימן נוסף להשפעה הישראלית הגוברת במדינה. גם בפוסטים ביוונית הובעה ביקורת דומה. אחד מהם הציג את שלט הענק כחלק ממערכת הבחירות של איזנקוט וציין כי הוא אחד המועמדים הבולטים לראשות הממשלה בישראל, לצד אזהרה מפני האופן שבו קפריסין עשויה להיראות בעתיד אם המגמה תימשך.
מאחורי הקמפיין עומדת ככל הנראה אסטרטגיה פשוטה: לפגוש את הבוחר הישראלי גם כשהוא מחוץ למדינה. קפריסין הפכה בשנים האחרונות ליעד מרכזי עבור ישראלים - הן לתיירות והן למגורים ולהשקעות - והמסרים שעל השלטים מנוסחים בהתאם.
אלא שהבחירה להציב קמפיין בחירות ישראלי בולט במרחב הציבורי הקפריסאי הציתה דיון שחורג בהרבה מהפוליטיקה הישראלית. עבור חלק מהמגיבים המקומיים, השאלה אינה מי ינצח בבחירות בישראל, אלא האם ראוי שמערכת בחירות של מדינה זרה תתנהל באמצעות שלטי ענק על כבישי קפריסין.