תחילה יו"ר "ישראל ביתנו" ליברמן התראיין לבלחובסקי ונשאל על שיתוף הפעולה עם מפלגת "הדמוקרטים". כאשר המראיין אמר שליברמן "יורד" על יאיר גולן, ליברמן ענה: "אני אשמח לפרגן לו, רק שישתוק. זו התרומה הכי גדולה שלו לניצחון שלנו".
בנוסף נשאל ליברמן על איזה חוקים הם יוכלו להעביר וענה: "חוק המגבלה לשתי קדנציות לראש ממשלה, חוק הגיוס, חוקה, יש מספיק הסכמות". ליברמן הוסיף ביקורת על ההתעסקות של "הדמוקרטים" בפינוי יישובים ביהודה ושומרון: "כל יומיים להעלות מדינה פלסטינית או פינוי יישובים - זה טרלול מוחלט. זה נטו עבודה לטובת נתניהו, ולכן נשגב מבינתי פשוט מה שהם עושים".
לשאלה האם יהיה מוכן שתיקי ביטחון, ביטחון פנים או משפטים יהיו בידי "הדמוקרטים" ענה ליברמן: "אמרתי בצורה מאוד ברורה: לא ולא. זה פשוט בלתי מתקבל על הדעת".
יאיר גולן השיב: "איווט, הגיע הזמן להפסיק לשרת את קמפיין ההסתה של נתניהו. אוריך אומר שהדמוקרטים לא לגיטימיים כי הוא רוצה למחוק מנדטים מגוש השינוי ולהחזיר את נתניהו לשלטון. במקום לשחק 'אוריך אמר', הגיע הזמן להפסיק להדהד את המסרים שלו. אפשר לריב עכשיו ולתת לנתניהו עוד קדנציה. ואפשר לעבוד כגוש, לנצח, ואז להתווכח בממשלה. אנחנו בוחרים בניצחון".