ביקורות רעות מעולם לא נשמעו טוב כל כך: ג'ון מלקוביץ' חוזר לישראל

השחקן ההוליוודי ג'ון מלקוביץ' חוזר לישראל עם "The Music Critic", מופע סאטירי שמשלב מוזיקה קלאסית, הומור שחור וביקורות שליליות אמיתיות שנכתבו לאורך השנים על בטהובן, שופן, ברהמס ושומאן

עידו לזרי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
ג'ון מלקוביץ'
ג'ון מלקוביץ' | צילום: Andreas Rentz/Getty Images
4
גלריה
ג'ון מלקוביץ', \'\'The Music Critic\'\'
ג'ון מלקוביץ', \'\'The Music Critic\'\' | צילום: Julia Wesely

לקראת סוף הערב מגיע "The Malkovich Torment", קטע שבו התפקידים מתהפכים ומלקוביץ' עצמו נאלץ להתמודד עם ביקורת קטלנית אמיתית שנכתבה עליו במהלך הקריירה. איגודסמן סיפר בעבר כי דווקא מציאת הביקורת השלילית על מלקוביץ' הייתה אחד הדברים שמשכו את השחקן לפרויקט מלכתחילה.

ג'ון מלקוביץ', ''The Music Critic''
ג'ון מלקוביץ', ''The Music Critic'' | צילום: Julia Wesely

מלקוביץ', בן 72, היה מועמד פעמיים לפרס האוסקר והפך לאורך השנים לאחד משחקני האופי הבולטים בהוליווד. בין סרטיו נמצאים "מקום בלב", "דמעות של שתיקה", "יחסים מסוכנים", "בקו האש" וכמובן "להיות ג'ון מלקוביץ'", שהפך את שמו עצמו לבדיחה קולנועית בלתי נשכחת.

זו לא תהיה הפעם הראשונה שלו בישראל. ב-2008 הגיע כאורח פסטיבל הקולנוע ירושלים וקיבל בו פרס הוקרה, וב-2013 חזר כדי לככב במופע "הקומדיה השטנית - וידויים של רוצח סדרתי", שהוצג בפסטיבל אילת למוזיקה קאמרית ובמוזיאון תל אביב לאמנות.

ג'ון מלקוביץ', ''The Music Critic''
ג'ון מלקוביץ', ''The Music Critic'' | צילום: Julia Wesely

לקראת הביקור החדש מסר מלקוביץ': "אני נרגש לחזור לישראל ואשמח מאוד לפגוש שוב את הקהל הישראלי החם, אליו אני חש קרבה והזדהות רבה. מקווה לפגוש אתכם שמחים ואופטימיים. שולח לכם אהבה רבה".

אלון יוריק, מפיק המופע בישראל: "מרגש לראות את ההיענות הלבבית של מלקוביץ' להופעה בישראל. אני רואה באישור מפיקי המופע להגעתם לישראל כצעד בונה אמון נוסף בשאיפה לחזרה למופעים בינלאומיים גדולים בישראל".

תגיות:
תל אביב
/
ישראל
/
היכל התרבות
/
הופעה
/
מוזיקה קלאסית
/
ג'ון מלקוביץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף