אסף רפפורט לא עוצר: המגיש הוותיק יסיים את תפקידו בערוץ 13 - אחרי יותר מ-20 שנה

הבעלים החדש של הערוץ החליט לסיים את תפקידו של המגיש הוותיק אלי ראכלין, אחרי יותר משני עשורים בערוץ. לפי "מאקו", ראכלין מתכוון לערער על ההחלטה ולפנות לבית הדין לעבודה

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
בנייני ערוץ 13, אסף רפפורט
בנייני ערוץ 13, אסף רפפורט | צילום: שאטרסטוק,עומר כהן
2
גלריה
אלי ראכלין
אלי ראכלין | צילום: צילום מסך רשת X

ביוני האחרון, במסגרת תהליך ההתחדשות שמקדמת הנהלת החברה, מתוכננים בערוץ גיוסי עובדים חדשים, חיזוק מחלקות שונות וצירוף אנשי תוכן ועיתונאים נוספים. המהלכים הללו עוררו בקרב חלק מהעובדים תחושה כי לצד הקליטה הצפויה של כוח אדם חדש, עשויים להגיע גם צעדי התייעלות שיכללו פרידות מעובדים קיימים.

עובדים שקיבלו הערות מקצועיות התבקשו לשפר את ביצועיהם בתקופה הקרובה, כאשר בהמשך ייבחנו התוצאות ובהתאם לכך יתקבלו החלטות לגבי המשך העסקתם. "אנחנו נמצאים ערב תקופת התחדשות והשקעה ברשת בכלל ובחברת החדשות בפרט. כמו שכולנו יודעים חברת החדשות ניצבת בפני אתגרים עצומים, ובראשם היערכות רחבה למערכת הבחירות הקרובה. בימים אלה אנחנו מתכננים אולפן חדש ומודרני, עובדים על פיתוח אפליקציה מתקדמת, ומהלכים נוספים שיגבירו את הנוכחות שלנו בכל הפלטפורמות ויביאו אותנו לחשיפה מקסימלית.

"כדי לא להשאיר את המערכת בעננה של חוסר ודאות שניזונה משמועות, חשוב לי שהתהליך הזה יהיה ממוקד וקצר. אנו נשלים את שיחות המשוב ושיפור הביצועים במהלך הימים הקרובים, ובמקביל נמשיך לגייס בשבועות ובחודשים הקרובים והכל כדי שנוכל לעשות עיתונות מצטיינת עבור צופינו".

תגיות:
פיטורים
/
ערוץ 13
/
אסף רפפורט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף