הפתעה במפלגה הרפובליקנית: השם החדש ששוקל לרוץ לנשיאות

המרוץ לנשיאות ארה"ב ב-2028 מתחיל להתחמם, כששורת בכירים כבר בוחנים את האפשרות להתמודד. הסנאטור ג'ון קנדי אישר כי הוא שוקל להצטרף למרוץ, אך הדגיש שטרם קיבל החלטה

אלי לאון צילום: פרטי
עקבו אחרינו
דונלד טראמפ וסנאטורים רפובליקנים
דונלד טראמפ וסנאטורים רפובליקנים | צילום: REUTERS/Evelyn Hockstein
2
גלריה

"התוכניות שלי כרגע הן להתמודד לכהונה נוספת (בסנאט), אבל כפי שאמרתי בעבר, אם לא ארגיש שאני יכול להיות יעיל יותר בסנאט, אשקול זאת", אמר קנדי. קנדי אינו היחיד, שורה של פוליטיקאים משני צידי המתרס אישרו כי הם שוקלים להתמודד ב-2028 או סירבו לשלול את האפשרות, אך איש טרם הכריז על כך באופן רשמי. קנדי הדגיש כי גם הוא טרם קיבל החלטה סופית.

הסנאטור ג'ון קנדי
הסנאטור ג'ון קנדי | צילום: REUTERS/Nathan Howard

"בצד שלי, אם חבורה של ליצנים ירוצו, ואני חושב שהם ליצנים ואחד מהם עלול לנצח, ואני חושב שאני יכול לעשות עבודה טובה יותר, אשקול להתמודד", הוסיף. "אבל כרגע, אני מתמודד לכהונה נוספת בסנאט". קנדי עומד לבחירה מחודשת ב-2028.

תגיות:
בחירות
/
ארה"ב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף