"אנחנו בדרך לאסון": בני גנץ הודיע על המהלך הבא

כחול לבן משיקה קמפיין חדש למרות הסקרים שמותירים אותה מתחת לאחוז החסימה. גנץ מתעקש לרוץ עד הסוף, טוען שלפחות שישה מנדטים רוצים להצביע לו ומאשים את שני הגושים בהעמקת הקרע בישראל.

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
בני גנץ
בני גנץ | צילום: יונתן זינדל פלאש 90
2
גלריה

גנץ הסביר את המהלך: "אנחנו בדרך לאסון. חייבים לעצור ולהציל את המדינה. הפוליטיקאים משני הגושים מתנגדים לאחדות שאני מקדם מדם ליבי, הם רוצים הכרעה. הקרע משרת אותם פוליטית. הם מובילים את ישראל לעוד בחירות, לממשלות צרות שיקרעו אותנו מבפנים, שיגרמו לאויבים שלנו לתקוף אותנו שוב. אני החלטתי לא להיכנע לאויבים שלנו, על מנת להילחם באויבינו אני חייב להיאבק על האחדות בינינו, ולכן אני רץ עד הסוף".

מפלגת כחול לבן
מפלגת כחול לבן | צילום: יחצ

עוד אמר: "אני לא שייך לאף גוש, כל מי שטוען שאני שורף קולות משקר ומפחד - מי שמצביע לי, מצביע לאחדות, ולא לגושים. יש לפחות שישה מנדטים שרוצים להצביע לנו. לכם אני אומר: אתם לא לבד. תצביעו - ונציל את המדינה".

לדבריו, "אני עושה סקרים של עשרות אלפי בני אדם, ואני יודע מה לעשות. אם תראו את הפתק, דעו שהאמון שלי בציבור ושלו בי חשוב לי. לכן אני מתחיב שאם הפתק שלי ב-27 בחודש נמצא בתוך הקלפי סימן שאני על בליינד עובר גבוה. הייתי כבר מתחת לאחוז החסימה וסיימתי עם שמונה מנדטים. אם להציג למדינת ישראל את מה שהיא צריכה באמת, זה נקרא 'לבזות את עצמי' - אני מוכן לבזות את עצמי".

תגיות:
בני גנץ
/
כחול לבן
/
בחירות 2026
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף