בהתייחסו לדיווחים על המגעים עם יהדות התורה, אמר פינק: "ממשלה עם יהדות התורה? אני חושב שהבטחנו שיוויון בנטל. אני בתור מילואימניק חושב שאנחנו צריכים לדאוג לציבור המשרת ואי אפשר לעשות את זה עם יהדות התורה. ברמה העקרונית אנחנו צריכים ממשלה שצריכה להעביר שיוויון בנטל בישראל ואי אפשר לעשות את זה עם יהדות התורה. אני לא יודע מה קורה בתוך החדרים".
בהמשך הוסיף: "גוש נתניהו התפרק. זה שהם ירדו מ-68 ל-53, אני חושב שהממשלה שלנו צריכה להעביר חוק של שיוויון בנטל. אם יהדות התורה מוכנה על זה על הכיפאק, אני לא חושב שיהדות התורה מוכנה לזה. הם קיבלו הכול מהצד השני, לא הייתה כאן ממשלת משתמטים כמו הממשלה האחרונה, מעולם לא קיבלו תמיכה כל כך גדולה המשתמטים ואני נגד זה. לכן אני אומר פעם שלישית או רביעית, אני בעד שיוויון בנטל, בעד להקל עלינו המילואימניקים ואת זה אפשר לעשות עם חלק מהציבור החרדי ולא עם המפלגות החרדיות".
"למה אצל נתניהו זה בסדר ואצלנו לא?"
השיחה עברה לאפשרות של שילוב רע"מ בממשלה הבאה. פינק הביע תמיכה במהלך ואמר: "אני חושב שרע"מ, סגלוביץ' ומנסור עבאס יכולים להיות שרים הרבה יותר טובים מאשר איתמר בן גביר, זו דעתי. יחד עם ליברמן, בנט, איזנקוט ויאיר גולן, זו תהיה ממשלה הרבה ציונית מממשלה של נמות ולא נתגייס".
אוחנה הסתייג: "ממשלת מיעוט לא תחזיק".
פינק השיב: "אלי, אתה יודע שיש בשנה וחצי האחרונות ממשלת מיעוט בישראל. החרדים פרשו מהממשלה לפני שנה או שנה וחצי. יש היום ממשלת מיעוט בישראל. לא היה יותר מ-60. רגע, למה אצל נתניהו זה בסדר ממשלה בתמיכת מפלגות אנטי ציוניות מבחוץ? למה זה בסדר שנתניהו משתף פעולה חמש פעמים בשבוע איתם (הערבים) ואצלנו זה לא בסדר?".
אוחנה הגיב: "אני תמיד אעדיף את המפלגות החרדיות גם אם הן לא ציוניות על פני הערבים שרוצים את השמדתנו. כשאני רואה שהמשותפת נבחרת, כשהם שרים שהניצחון הוא עבור תושבי עזה, עבור האסירים, איך אני יכול להיות אדיש לדבר הזה? איך אתה יכול להיות אדיש?".
פינק הבהיר את ההבחנה שהוא עושה בין רע"מ לרשימה המשותפת: "המשותפת לא יהיו חלק מהממשלה הבאה וכשאתה רואה את גולדקונפף והחבר'ה שרים 'נמות ולא נתגייס' ו-'אנחנו בשלטון הכופרים לא מאמינים', והרב לנדו שאומר שצריך לחזור למנדט הבריטי, אז אתה בסדר שזו הממשלה שלך? אתה מעדיף אותם? מנסור עבאס וסגלוביץ' לא רוצים להרוג אותך. סגלוביץ' עשה שירות ביטחוני יותר גדול מכל אלה שנמצאים עכשיו בממשלת ההשתמטות. מה הבעיה שהוא יהיה שר לביטחון לאומי?".
הטענות למימון מקטאר והתוצאות בקלפי
במהלך הריאיון נשאל פינק גם על הטענות למעורבות של כסף קטארי בבחירות ביישובים ערביים. לדבריו, "אם יש כסף זר, אני נגד כסף קטארי בבחירות ובלשכת ראש הממשלה, אני בעד להוציא את קטאר ממדינת ישראל ולהגדיר אותה מדינת אויב. קטאר העבירה כסף למפלגת הערביות?".
אוחנה השיב: "אף אחד לא ייפול מהכיסא אם זה התברר כנכון".
בהמשך התייחס פינק לתוצאות הבחירות של הדמוקרטים, שלא הגיעו ליעד הדו-ספרתי שהציבו לעצמם: "אנחנו נמצאים כרגע עם ארבעה ח"כים בכנסת הנוכחית ונעלה לשמונה אולי בתקווה לתשעה, קיווינו לדו ספרתי, הצלחנו להכפיל את הכוח שלנו, המפלגות הערביות היא המפלגה היחידה שגדלה בצורה משמעותית. הדמוקרטים עלו מארבעה מנדטים לשמונה מנדטים. רצינו דו ספרתי, זו הייתה המטרה בסוף, קמפיין המפלגה הגדולה שהוריד גם את בן גביר, סמוטריץ' למטה, זה פגע גם בנו".
לסיום, הפנה ביקורת כלפי תוצאות הבחירות של גוש נתניהו: "פגשתי מלא אנשים שאומרים אנחנו אוהבים אתכם, אפילו פקודים, אבל הם אמרו 'אנחנו רוצים שאיזנקוט יהיה המפלגה הכי גדולה'. אני חושב שהמשימה בבחירות של מפלגות שקוראות לעצמן ימין או מרכז ימין זה להביא קולות מהצד השני. רצינו לקבל תוצאות טובות יותר גם כגוש וגם כמפלגה אבל בסוף אני רוצה להזכיר לכולנו הקואליציה הנוכחית התרסקה מ-68 ל-53. בכל מקום אחר בעולם חוץ מבמדינה שמחללת לפי החליל של נתניהו - הכותרת הייתה התרסקות ואי אמון בראש הממשלה".