יועז הנדל מודאג מהממשלה הבאה: "זה בדיוק מה שהזהרתי מפניו"

יועז הנדל מזהיר מפני ממשלה שתישען על החרדים או על המפלגות הערביות ותוקף את גוש השינוי על שתיקתו בסוגיית הגיוס. בריאיון ל-103fm הבהיר כי ימשיך במאבק והבטיח לפעול לכל חיבור פוליטי אפשרי

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
עקבו אחרינו
יועז הנדל
יועז הנדל | צילום: יונתן שאול, פלאש 90
2
גלריה

"אני חושב שקיבלנו תמיכה עצומה, 155 אלף ויותר קולות זה מס' קולות שהיו מתאימים לכל מערכת בחירות בישראל מאז הקמתה", הסביר על הקולות שקיבלו בבחירות וטען: "אני במפלגת המילואימניקים עושה את ועדת החקירה הלא-ממלכתית המפלגתית, אצלנו מתחקרים. אנחנו מתחקרים כל דבר, כולל הנרטיב וערוצי ההשפעה שהפעילו עלינו שאנחנו לא עוברים. הכניסו לראש של אנשים שלא להצבסיע לנו, ובכל זאת הצביעו 155 אלף איש ואני מחויב להם. אי אפשר להתעלם מהעובדה שאנחנו צריכים חיילים, ושמדינת ישראל מתפרקת לאוטונומיות ערביות חסרות משילות ושטייטלים חרדים שרואים בנו שלטון הכופרים. אני לא היחיד שהבטחתי שנגייס את כולם".

"הובלתי את הגוש השלישי, שכולם רצו להוריד לו את הראש ושהוא עצם בגרון"

על איחודים אפשריים לקראת סבב בחירות נוסף הגיב: "אני מבטיח שאני אעשה כל דבר שצריך, אין שום מגבלות על מהלכים שאפשר לעשות כדי שיהיה פה טוב יותר. אני מפיק לקחים וצריך לבוא יותר מדויק, אני מבין שהובלתי את הגוש השלישי, שכולם רצו להוריד לו את הראש ושהוא עצם בגרון. אבל נדמה לי שהמציאות מוכיחה לכולם שמה שאמרתי קורה. העד הכי טוב שיש לי לכל מה שאמרתי במערכת הבחירות, ואני מבטיח כל חיבור אפשרי, כדי להוציא את מדינת ישראל מהבוץ".

בצלאל סמוטריץ', איתמר בן גביר
בצלאל סמוטריץ', איתמר בן גביר | צילום: אוליביה פיטוסי, פלאש 90

"המילואימניקים מבינים היטב על הסד"כ, וחלק גדול מהם הצביעו לנו וחלק מהם רצו להצביע ודיכאו אותם", הבהיר על ההצבעה למפלגתו ושיתף על ההתנהלות הקמפיינית נגדם בבחירות: "היה פה קמפיין מטורף, עם השקעה של הרבה כסף, כשאנחנו היינו עם קמפיין דל על זה שאסור להצביע לנו. מי שזרק את הקול שלו לפח הוא מי שהצביע לגושים האלה שבפעם השישית מביאים את אותה תוצאה בדיוק".

"הרוב בא עם טוהר כוונות ומאמין שצריך לאחד את הכוחות הציוניים ולוודא שהמדינה הזו לא מתפרקת"

"מדינת ישראל תקועה וזו האמת, אני מאמין שהרוב בא עם טוהר כוונות ומאמין שצריך לאחד את הכוחות הציוניים ולוודא שהמדינה הזו לא מתפרקת. האנשים התגייסו ונלחמו והעם הזה התגלה כעם הכי מופלא שיש פה בשלוש השנים האחרונות.", אמר הנדל. "זה שהפוליטיקה נראית כמ ושהיא נראית זה בגלל דפוסי הצבעה אבל יותר עמוק מזה. המערכת הפוליטית רוצה לשמר ומצליחה לשמר את עצמ ה יפה מאוד, אנחנו נאבק שזה לא יהיה כדי להוציא את המדינה מהבוץ", טען.

הנדל הוסיף על המציאות אליה מתעוררים אזרחי ישראל, אחרי הבחירות, פעם נוספת: "יש מישהו לשא מסתכל נכוחה על המציאות ורואה שהגושים תקועים? שאם מצביעים לגושים האלה זה מה שמקבלים? שבסוף חלק גדול מסדר העדיפויות של המפלגות הגדולות זה שלטון ולא שינוי המציאות ולייצר ממשלה ציונתי שמטפלת בגיוס לכולם, יוקר מחייה, משילות. בעיניי עם ישראל מקבל עכשיו שיעור חשוב ואנחנו צריכים לשמש את הקול שלו ולא משנה אם הצביעו לנו".

תגיות:
הליכוד
/
יועז הנדל
/
איתמר בן גביר
/
בצלאל סמוטריץ'