במכתב ששלחו ליועמ"ש, כתבו חברות הכנסת כי "לנוכח האשמות חמורות אלו, שקיבלו משנה תוקף בקביעת בית המשפט מהיום, אנו פונות אליך בשנית בבקשה שתפעיל את סמכותך להסיר את חסינותו של חזן ותורה למשטרת ישראל לחקור את הדברים". עוד ציינו חברות הכנסת כי ח"כ רוזין פנתה ליועמ"ש הקודם יהודה וינשטיין עם פרסום הדברים לראשונה בשנה שעברה, בבקשה להורות למשטרה לפתוח בחקירה פלילית נגד חזן, אך זו לא נענתה עד היום.
במכתב ביקשו חברות הכנסת להדגיש את החשיבות הרבה שלדבריהן יש לחקירת חזן: "כשנבחר ציבור נחשד בעבירות שנושאות עמן לא רק ענישה פלילית אלא גם קלון משפטי ומוסרי, וממשיך להחזיק במשרתו הציבורית. - אל לנו לעבור לסדר היום". עוד ציינו כי "לנוכח האשמות חמורות אלו, שקיבלו משנה תוקף בקביעת בית המשפט מהיום, אנו פונות אליך בשנית בבקשה שתפעיל את סמכותך להסיר את חסינותו של חה"כ חזן ותורה למשטרת ישראל לחקור את הדברים".
"אני אצטט מתוך פסק דין של בית המשפט, תבעתי אותו על פרסום וטענות חריפות על סחר בסמים וסחר בנשים - הדברים האלה לא היו.
בשלב זה ניסה רינו צרור לעמת את ח"כ חזן עם הדברים שנכתבו, ואף טען כי בית המשפט אמר שהכינוי "סרסור" הוא לגיטימי. חבר הכנסת זעם ואמר: "אתה מסלף את העובדות, אתה שקרן. זוהי הוצאת לשון הרע על התובע. הקראתי לך ציטוטים. אני מבין שאתם רוצים לשמור על הגווארדיה התקשורתית ועל הכתב שלכם בתחנה (סגל משדר גם את התוכנית דקל-סגל בימי חמישי).