ח"כ שרן השכל: "אם ינסו לגרש אותי מהליכוד אני אתן פייט"

לאחר חשיפת מעריב על כונה של ח"כ אמסלם לגרש אותה ממפלגתה בעקבות ההצבעה על חוק המרכולים, חה"כ מהליכוד יורה: "מנסים להלך עלי אימים. לא אמרתי שאצביע נגד החוק"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שרן השכל בנאומה הראשון בכנסת
שרן השכל בנאומה הראשון בכנסת | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

"יש ניסיונות להלך עלי אימים כבר כמה שבועות. קשה לי להאמין שהאיום להרחיק אותי מהליכוד הוא איום אמיתי אבל אם הם ינסו הם יתקלו במישהי שנלחמת מלחמה עיקשת", אמרה ח"כ השכל. היא אמרה עוד כי אם יהיה צורך תיעזר בעורכי דין ובייעוץ משפטי כדי להדוף את העתירה שיו"ר הקואליציה והליכוד הגישו נגדה.

"מהלכים עלי אימים". אמסלם. צילום: הדס פרוש, פלאש 90
"מהלכים עלי אימים". אמסלם. צילום: הדס פרוש, פלאש 90

ח"כ השכל אמרה כי בכוונתה להעדר מחר מההצבעה על חוק המרכולים, אך עם זאת אמרה כי אם יו"ר הקואליציה יציג נוסח מרוכך של הצעת החוק, כמו למשל החרגת חנויות הנוחות והעיר אילת, היא תהיה מוכנה לשקול את עמדתה מחדש. "רוב חברי הליכוד מתנגדים להצעת החוק הרעה הזאת שמשרתת רק את יאיר לפיד ומעבירה לו מנדטים", אמרה השכל.

היא סיפרה כי מאז הפרסום הבוקר במעריב היא מקבלת הודעות תמיכה רבות מצד ראשי סניפים ופעילים בליכוד לצד לחצים עליה מלשכות של שרים וחברי כנסת בליכוד לשנות את עמדתה.  "לא אצביע נגד. אף פעם לא אמרתי שאצביע נגד. רוב הסיכויים שאעדר מהאולם", הסבירה.

תגיות:
שרן השכל
/
דודי אמסלם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף