רגב: "לא הגיוני שייכנסו לפרטיות של יאיר נתניהו, מה רוצים מהילד?"

על רקע פרסום הקלטות בנו של רה"מ, והצהרת ראש השב"כ לשעבר, לפיה הוא המליץ לא לאבטח אותו ואת אחיו, טענה שרת התרבות כי "זה לא קל להיות בן של נבחר ציבור"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מירי רגב
מירי רגב | צילום: פלאש 90

"אני חושבת שמדובר בשפל המדרגה העיתונאית. זה היה מכוער בעיניי שדנו בחיים הפרטיים של אדם בשידור חי. ברור לי שתוכן ההקלטות לא מקובל וטוב שהוא התנצל על דבריו, אך אני מכירה את יאיר ואת משפחת נתניהו ואני יכולה לומר לך שהם לא מחנכים את ילדיהם להתנהג כך".

בהתייחס לטענותיו של ראש השב"כ לשעבר יורם כהן, לפיהן הוא לא המליץ לאבטח את ילדיו של רה"מ, אמרה רגב כי "הבן של ראש הממשלה נדרש לאבטחה ולכן המאבטחים צריכים ללכת אחריו לכל מקום. כששאלתי את בניי על הנושא הם אמרו לי שהם לא מבינים מה התקשורת רוצה מהילד, ושעל כל אחד לחיות את חייו כפי שהוא בוחר. לא ייתכן שמשום שיאיר נתניהו הוא בנו של נבחר ציבור ,ייכנסו אל המרחב הפרטי שלו. ילדים של נבחרי ציבור סובלים מאוד שמכיוון שהם לא בחרו בחיים הללו, משפחת נתניהו משלמת מחיר כבד בעקבות התפקיד של בנימין נתניהו, ואף ילד לא היה רוצה להסתובב עם אבטחה בביתו. בתחילת דרכי הציבורית לבתי היה מאוד קשה עם הצטרפות גורמי האבטחה לביתנו, זה לא קל להיות בן של נבחר ציבור".

רגב גם סיפרה כי "ביום חמישי חרגתי ממנהגי והחלטתי לפתוח את ישיבת הממשלה בהתייחסות להקלטה הזו. מחייבים אותנו להחזיק אבטחה שתגרום לנו להרגיש מאוימים. לא ייתכן שכשיש לידי מאבטח, ואני רוצה לדבר עם בעלי או עם חברי אחשוש שיקליטו אותי ושהדברים יופצו בתקשורת. אני מודעת לכך שאני חיה באקווריום, כמו שאר נבחר ציבור, אך אני רוצה גם שיהיה לי את המקום לשים את ראשי בשקט".

תגיות:
מירי רגב
/
שרת התרבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף