הכנס מחר נערך מטעם חברי הכנסת איימן עודה ודב חנין (הרשימה המשותפת), קסניה סבטלובה (המחנה הציוני) ומיכל רוזין (מרצ). הזמנה לאירוע פורסמה בשבוע האחרון מעל דפי הפייסבוק של חברי הכנסת אולם בלשכת יו"ר הכנסת נמסר כי לא נעשתה פנייה מצד המארגנים לאגף האירועים במשכן אלא למרכז המבקרים שאישר להם אולם. "לא ייתכן שחברי כנסת יעשו ככל העולה על רוחם במשכן וקיימו אירועים במסווה של "מפגשים". אירוע כזה בכנסת אמור תקיים ללא פוסטרים, כרזות או סרטים ולכן הם לא יוכלו להקרינו". לדבריהם גם בכנס הצדעה לחב"ד שתקיים היום בכנסת ח"כ שולי מועלם רפאלי (הבית היהודי) יאסר להציג סרטים.
בכינוס מחר אמורים להשתתף ארגוני שמאל כמו "בצלם", "שוברים שתיקה", "הוועד נגד עינויים", ארגון "לוחמים לשלום" וכן עמותת גישה-ילדים בעזה, האגודה לזכויות האזרח ורופאים לזכויות האדם. עוד יקחו חלק באירוע שגריר האיחוד האירופי, שגריר הולנד וסגן השגריר הבריטי.
"ההזדהות עם האויב נגד בני עמך ושיתוף פעולה עם גורמים אנטישמיים כדי לעבוד נגד המדינה זו ההתנהגות של ה"מחנה הלא ציוני". מרצ איננה מפלגה ציונית ותומכת במדינת כל "אזרחיה, מסתנניה ואויביה". ילדי עירי קודמים. צר לי על הסבל של הילדים הפלסטינים, אבל הם קודם כל קורבנות של שלטון טוטליטרי, טרוריסטי ומושחת".