דרוקר: "גנץ מאוד משעמם, אנשים רגילים למנת האדרנלין שנתניהו מצית"

עיתונאי ערוץ 13 אמר ב-103FM כי הרמטכ"ל לשעבר שואף להחליף את ראש הממשלה אך כי נאומו לא צפוי להיות כריזמטי: "אנשים עלולים להירדם בטלוויזיה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בני גנץ
בני גנץ | צילום: פלאש 90

"ממה שאני מבין, גנץ משלם מחיר יקר מדי", אמר דרוקר על ההסכם בין הרשימות. "אני עוד לא יודע פרטים מדויקים, נטל מדיני לא קטן. אני חושב שאולי אצה לו הדרך להביא אותו היום לאירוע. יכול להיות שהוא יצטער על זה בעתיד. יכול להיות שזה גורם אישי - כל הקריירה גנץ היה פקוד של יעלון. כל הדרך ויכול להיות שזה עונג קטן כי הוא עכשיו יהיה פקוד שלו".

"יעלון הוא ימינה ממנו, אין ספק, גנץ הוא אדם שהסתיר את דעותיו, גנץ הוא יותר שמאל מימין", אמר העיתונאי. "ברור שהוא אוהב את פתרון שתי המדינות אבל זה הראש שלו. אצל יעלון פתרון שתי המדינות טוב לעוד 200 שנה. יעלון מצמצם את מרחב התמרון של גנץ - יעלון התחייב במאה אחוז שלא לשבת בממשלה עם נתניהו. הם גם יוכלו להיפרד, זה איחוד בין סיעות. מרחב התמרון של גנץ הוא עוד יותר קטן ולדעתי הוא לא היה קיים מלכתחילה".

תגיות:
משה יעלון
/
רביב דרוקר
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף