הקרב בין האופוזיציה לקואליציה נמשך כל העת, וגם הערב (שבת) הצדדים השונים תוקפים זה את זה, על רקע כינוס הוועדה המסדרת של הכנסת. הישיבה, אשר תתכנס מחר, ביום צום יז' בתמוז ועל כן מפלגות הימין באופוזיציה הודיעו שלא ישתתפו בה. בתגובה, הנהלת הקואליציה תקפה: "אנו באנו לעבוד, אם המשק עובד ביז' בתמוז, אז גם אנחנו".
עוד הוא הוסיף כי "בנסיבות אלה, האופוזיציה לא תשתתף בישיבה שתתקיים מחר, ותפעל על מנת להבטיח שוועדות הכנסת ייקבעו ויחולקו באופן הוגן ועל פי העקרונות שנהגו לאורך כל השנים".
כשעה קלה לאחר מכן, הנהלת הקואליציה בראשות יו״ר הקואליציה ח״כ עידית סילמן וממלא מקומה, ח״כ בועז טופורובסקי אמרו כי "במשך כמעט שנתיים שעבודת הכנסת משותקת, עקב מערכות בחירות חוזרות ונשנות, ואזרחי ישראל ממתינים לנבחרי ציבור שיעבדו למענם. הגיע הזמן שמדינת ישראל תחזור למסלול, ואם האופוזיציה רוצה להמשיך ולפגוע בעבודת הכנסת, ולגרום להמשך שיתוק העבודה למען אזרחי ישראל - זו בחירה שלהם. אנחנו באנו לעבוד, ואם כל המשק עובד, גם בזמן צום י"ז בתמוז - אז גם אנחנו".