על חרם הצרכנים נגד חברת אסם לנוכח התייקרות המחירים, אמר שר האוצר כי הוא "קורא ליצרנים ולצרכנים לנהוג באחריות. מה שיקבע פה בסוף זה הציבור. אני לא קורא להחרים אף אחד. בסופו של דבר אסם היא חברה פרטית ולכן מי שצריך להגיד את דברו זה הציבור. אני, כשר אוצר לא יכול לקרוא ליצרנים פרטיים להוריד מחירים".
על דו"ח העוני אמר: "אנחנו מבינים ועושים את מה שלא עשו. אנחנו עזרנו לכל השכבות החלשות והביטוי לזה יהיה בחודשים הבאים, עם תוספת של 480 שקל בממוצע שהן יקבלו. בנוסף, תהיה עלייה של חמישים אחוז בשכר החיילים החל מינואר.
"מתגיירים לא יכולים להיות בני ערובה של הממסד החרדי", קבע ליברמן. לדבריו, בהתנהלותו, הרב הראשי מפר את כללי המנהל התקין מאחר והוא עובד מדינה. "הרב הראשי עובר על ההנחיות של המדינה ובתי הדין. כתבתי מכתב בבקשה להשעות את הרב הראשי. לא הגיוני שרב ראשי, שהוא עובד מדינה, מאיים על השר הממונה עליו".