ראש עיריית שדרות תקף את הממשלה - ח''כ מהקואליציה הגיב באופן מרתיח

לאור המתיחות הביטחונית בארץ תקף אלון דוידי את הממשלה, אולם חבר הכנסת ולדימיר בליאק מ'יש עתיד', לא הסתפק בהודעה מאופקת ושאל: "אין לך איזו עיר עם מדד סוציו אוטונומי 5 לנהל?". לאחר זמן קצר מחק את תגובתו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אלון דוידי
אלון דוידי | צילום: הדס פרוש, פלאש 90
2
גלריה

דוידי צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "בעיצומו של חג הפסח, ממשלת ישראל קוראת להנפת דגל בירושלים 'פרובוקציה'. ממשלה יקרה, איך תסבירו ירי רקטה מעזה לשדרות על מנת להרוג? תוצאה של פגיעה ברגשות של המוסלמים? אשכרה עולם הפוך. במקום להכיל ולתרץ תתחילו לחסל את ראשי הטרור".

הציוץ של חבר הכנסת ולדימיר בליאק
הציוץ של חבר הכנסת ולדימיר בליאק | צילום: צילום מסך טוויטר

לאור המתקפה של ראש עיריית שדרות על הממשלה, הגיב חבר הכנסת בליאק וצייץ: "תושבי שדרות שנים רבות ספגו אלפי טילים, נתניהו העביר לחמאס מזוודות של דולרים, ודווידי לרוב שתק. רק לפני שנה, תחת שלטון נתניהו, הפורעים השתוללו ברחובות לוד, ורביבו עשה קולות של שטיח. המלצה חמה - במקום לאיים על הממשלה, לכו תבדקו היכן נמצאת העיר שלכם במדד החברתי כלכלי ותתחילו לעבוד".

אולם לאחר מכן, חבר הכנסת לא הסתפק בהודעתו המאופקת, וכתב לדוידי באופן המשתמע כזלזול בעירו: "אין לך איזו עיר עם מדד סוציו אוטונומי (אקונומי. הטעות בציוץ המקורי) 5 לנהל?". זמן קצר לאחר שהעלה את התגובה הוא מחק את הציוץ מחשבון הטוויטר שלו.

תגיות:
שדרות
/
ממשלה
/
אלון דוידי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף