דוידי צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "בעיצומו של חג הפסח, ממשלת ישראל קוראת להנפת דגל בירושלים 'פרובוקציה'. ממשלה יקרה, איך תסבירו ירי רקטה מעזה לשדרות על מנת להרוג? תוצאה של פגיעה ברגשות של המוסלמים? אשכרה עולם הפוך. במקום להכיל ולתרץ תתחילו לחסל את ראשי הטרור".
לאור המתקפה של ראש עיריית שדרות על הממשלה, הגיב חבר הכנסת בליאק וצייץ: "תושבי שדרות שנים רבות ספגו אלפי טילים, נתניהו העביר לחמאס מזוודות של דולרים, ודווידי לרוב שתק. רק לפני שנה, תחת שלטון נתניהו, הפורעים השתוללו ברחובות לוד, ורביבו עשה קולות של שטיח. המלצה חמה - במקום לאיים על הממשלה, לכו תבדקו היכן נמצאת העיר שלכם במדד החברתי כלכלי ותתחילו לעבוד".
אולם לאחר מכן, חבר הכנסת לא הסתפק בהודעתו המאופקת, וכתב לדוידי באופן המשתמע כזלזול בעירו: "אין לך איזו עיר עם מדד סוציו אוטונומי (אקונומי. הטעות בציוץ המקורי) 5 לנהל?". זמן קצר לאחר שהעלה את התגובה הוא מחק את הציוץ מחשבון הטוויטר שלו.