יועצו לשעבר של נתניהו מעריך: זה השותף הבכיר שיעשה את מרבית הצרות בממשלה

רוני רימון, שניהל את קמפיין הליכוד ב־2009, התייחס ב-103FM לממשלה המסתמנת: "החרדים ובן גביר לא יעזבו את נתניהו". על הריאיון שערך רה"מ המיועד: "שיגיד מה שהגויים רוצים לשמוע"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
נתניהו מודיע לנשיא הרצוג שעלה בידו להקים ממשלה | צילום:

בריאיון שהעניק יו"ר הליכוד וראש הממשלה המיועד בנימין נתניהו באנגלית לפני שבועיים, אמר כי כי בתקופתו כשר האוצר ב-2003 קיצץ בקצבאות הילדים מאחר והן הביאו ל"קריסה דמוגרפית וכלכלית".

בהמשך, הדגיש: "לאט לאט החרדים עושים קצת פחות ילדים. אני חושב שבסוף, אם נניח להם לנפשם, נראה אותם יותר משתלבים ויותר מתגייסים לצבא ומתקרבים לעולמות שלנו. יש לדעתי אדם אחד שעליו הקואליציה הזאת תיפול או תקום וזה בצלאל סמוטריץ'. החרדים לא יעזבו את נתניהו וגם בן גביר לא יעזוב אותו. פוטנציאל הבעיות הן מסמוטריץ', כי הוא אידאולוג והוא באמת מאמין במה שהוא אומר ואם הדברים לא יסתדרו הוא יכול להגיד 'לא מעניין אותי, שתתפרק הממשלה, אני לא נותן לזה את ידי'. אני חושב שעוד יהיו הרבה מאוד עימותים בין סמוטריץ' בתור שר במשרד הביטחון לבין שר הביטחון עצמו".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
בצלאל סמוטריץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף