ח"כית מהליכוד טוענת: "טייס ותיק אמר לי - 'אנחנו הבאנו אותך לארץ'"

ח"כ צגה מלקו שוחחה עם בן כספית וינון מגל על צוותי האוויר ואנשי המוסד שתקפו אותה על רקע הביקורת שלה כלפיהם, בטענה כי בזכותם עלתה לארץ: "זה חוזר על עצמו, מגנה בתוקף"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מטוס חיל האוויר
מטוס חיל האוויר | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

ח"כ מלקו שוחחה עם בן כספית וינון מגל ברדיו 103FM והתייחסה לדברים: "אני תומכת ברפורמה, אבל צריכה להיות הידברות, צריך לדבר וקודם כל להרגיע את הרוחות. לצערנו הרבה במדינתנו הקטנה והיפה, אנחנו, יוצאי אתיופיה, עוברים את זה כל פעם כשאנחנו קמים בבוקר. הפעם הרגשתי חציית קו אדום".

קיבלתי אתמול הודעה מאחד הטייסים הוותיקים, שכתב לי 'מי הביא אתכם את חושבת? הטייסים של חיל האוויר ואנשי המוסד שאתם מקללים אותם'. תת אלוף השכל אמר את האותם דברים לשוטרת יועצת אתיופיה. אני מגנה אמירה כזאת בתוקף. לא יכול להיות שבמדינה שלי, בבית שלי, אנשים יגידו 'אנחנו הבאנו אתכם, תשתחוו. אני כל כך כועסת, זו לא פעם ראשונה", היא שיתפה.

צגה מלקו
צגה מלקו | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

"אפשר להתווכח, אפשר לדבר. זה לא חריג, זה חוזר על עצמו, אתה שומע 'שלא יגורו לידנו'", אמרה מלקו. "השבוע דיברתי הרבה על עניין ההפגנה, היא לגיטימת, דמוקרטית, כל אחד יכול להפגין. ראינו איך היא מתנהלת, גם אנחנו סגרנו את איילון כשסולומון טקה ויהודה ביאדגה נהרגו על ידי שוטרים. אנשים שנעצרו שם עדיין בבית סוהר ואף אחד לא מדבר, אכיפה בררנית כזו אנו לא יכולים לסבול".

לסיום דבריה, הוסיפה: "תירגעו, יש לנו מדינה אחת, אף אחד לא הביא אותנו, אנחנו באנו מרצונינו. לא בבית ספרנו. על זה כתבתי ספר".

תגיות:
טייסים
/
צגה מלקו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף